Vuosi vankeutta – nainen raiskasi auton takapenkillä olleen teinitytön

Nainen on alkuvuodesta tuomittu myös Turun hovioikeudessa väkivaltarikoksesta. (Kuvituskuva Fotolia)

Parikymppiselle naiselle tuli seksuaalirikoksista maksettavaa runsaat 11 400 euroa.

SEKSUAALIRIKOS Hieman yli 20-vuotias nainen on tuomittu Pirkanmaan käräjäoikeudessa vuoden vankeusrangaistukseen 14-vuotiaan tytön raiskauksesta sekä törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Seksuaalirikos tapahtui pirkanmaalaisessa kaupungissa maaliskuussa 2020. Nainen oli autoajelulla, ja auton takapenkillä matkusti kaksi 14-vuotiasta tyttöä. Etupenkillä matkusti yksi henkilö, joka näki osan tapahtumista.

Kun auto oli pysähdyksissä, nainen kävi takapenkillä istuneen tytön kimppuun ja alkoi tehdä seksuaalisia tekoja. Nainen riisui tytön housut, työnsi sormet uhrin sisään ja harjoitti suuseksiä. Erityisen moitittavana käräjäoikeus piti sitä seikkaa, että teot tapahtuivat muiden nähden. Takapenkillä olleella toisella tytöllä ei ollut mahdollisuuksia päästä pois tilanteesta.

Naista syytettiin myös seksuaalipalvelujen ostamien yrityksestä lapselta. Syytteen mukaan nainen olisi luvannut ostaa tytöille siideriä, jos saa seksiä. Tämä syyte hylättiin.

Nainen määrättiin maksamaan yhdelle tytölle kärsimyskorvauksia 7200 euroa ja toiselle tytölle 1200 euroa. Tyttöjen avustajille vastaaja maarättiin maksamaan yhteensä 3064 euroa. Laskua seksuaalirikoksista tuli runsaat 11 400 euroa.

Nainen on alkuvuodesta tuomittu Turun hovioikeudessa väkivaltarikoksesta vankeuteen. Tämän seikan oikeus otti huomioon tuomiota alentavana seikkana. Nainen tuomittiin nyt vuoden vankeusrangaistukseen raiskauksesta ja lapsen törkeästä seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Lue myös: Koronaepidemian hälyttävä lisävaikutus – jopa puolet lukiolaistytöistä on kokenut seksuaalista häirintää

Kommentoi Facebookissa