Yö-yhtyeen laulaja Olli Lindholm menehtyi yöllä sairauskohtaukseen – ”Meillä on teille surullisia uutisia”

Olli Lindholm oli menehtyessään 54-vuotias.

Olli Lindholm oli menehtyessään 54-vuotias. (Kuva AOP)

Suosittu artisti ja televisiokasvo oli aloittamassa viikonvaihteessa akustisen esiintymiskiertueen.

SAIRAUSKOHTAUS -yhtyeen laulaja Olli Lindholm on menehtynyt viime yönä sairauskohtaukseen. Kuoleman on vahvistanut yhtyeen manageri ja tapahtuneesta on kerrottu myös yhtyeen virallisilla Facebook-sivuilla.

”Meillä on teille surullisia uutisia. Yö-yhtyeen perustajajäsen, keulakuva ja laulaja Olli Lindholm on poissa. Olli menehtyi maanantain ja tiistain 11.–12.2. välisenä yönä sairaskohtaukseen.

Olli oli meille paljon enemmän kuin bändikaveri. Hän oli meille sydänystävä, joka oli aina omiensa puolella. Hän jätti meille lukuisia muistoja sekä laulut, jotka elävät aina. Omaisille haluamme esittää osanottomme. Toivomme heille voimia surutyöhön.”

Olli Lindholm oli kuollessaan 54-vuotias, tinkimättömästä luonteestaan tunnettu laulaja jätti alkoholin kokonaan vuosituhannen vaihteessa. Olli Lindholmista kertova teos Yhden miehen varietee ilmestyi vuonna 2017.

”Uudet sukupolvet puhuu syömisestä. Kun me oltiin nuoria, puhuttiin juomisesta.”

Viikonvaihteessa oli käynnistymässä usealla paikkakunnalla vieraileva Yö akustisemmin – Hyvän yön lauluja -kiertue, osa keikoista oli jo loppuunmyyty. Lindholm palkittiin Iskelmä-Finlandialla vuonna 2008. Olli Lindholm nähtiin myös kaksi vuotta sitten Vain elämää -televisiosarjassa, parhaillaan hän toimi tuomarina Voice of Finland -laulukilpailussa.

Olli Lindholmia jäivät kaipaamaan kaksi aikuista lasta sekä nykyinen elämänkumppani.

Asiasta uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

Lue myös: ”Vain elämää” oli renttu-Irwinin hitti – kohtalona dramaattinen keikkamatka

Kommentoi Facebookissa