Yökerhon WC:stä löytyi kuollut henkilö – poliisi otti kaksi asiakasta kiinni oheisrikoksesta

Yökerhossa oli tapahtuma-aikaan runsaasti asiakkaita, jotka ovat saattaneet järkyttyä tilanteesta.

Yökerhossa oli tapahtuma-aikaan runsaasti asiakkaita, jotka ovat saattaneet järkyttyä tilanteesta. (Kuva AOP)

Poliisi ei voi tiedottaa kuolemansyystä, mutta tieto kuolemasta on toimitettu vainajan omaisille.

KUOLEMANTAPAUS Tampereella Hämeenkatu 23:ssa sijaitsevan yökerhon käymälätiloista löydettiin kuollut henkilö aamuyöllä noin kello 03. Paikalle kutsuttiin hälytyspartioiden lisäksi rikospaikkatutkinnan asiantuntijoita ja rikostutkijoita.

Tähän mennessä suoritettujen tutkimusten perusteella kuolemaan ei epäillä liittyvän rikosta. Paikkatutkinnassa poliisin tietoon tuli oheisrikos ja tämän epäilyn vuoksi kaksi yökerhon asiakasta otettiin kiinni. Kuolemantapaus tai paljastunut rikosepäily eivät liity millään tavalla yökerhon tai sen henkilökunnan toimintaan. Poliisi sai henkilökunnalta kaiken tarvittavan avun ja tiedot tapahtumapaikalla.

Poliisi ei voi tiedottaa kuolemansyystä tarkemmin, koska kuolemansyyntutkinta on lain mukaan yleisöltä salassa pidettävää. Myöskään oheisrikoksesta ei voida tiedottaa, sillä se saattaisi paljastaa kuolemansyyntutkintaan liittyviä salassa pidettäviä tietoja.

Mediatietojen mukaan kyseinen ravintola on Bar Ihku ja kuolleena löytynyt henkilö nainen. Tieto kuolemasta on toimitettu vainajan omaisille aamupäivällä.

Yökerhossa oli tapahtuma-aikaan runsaasti asiakkaita, jotka ovat saattaneet järkyttyä tilanteesta. Kriisiavun tarpeessa olevia ihmisiä pyydetään ottamaan yhteyttä Tampereen sosiaalipäivystykseen, numeroon 0500 625990.

Lue myös: Mies löi ravintolassa riitakumppaninsa sairaalakuntoon – uhri kotiutettiin ja kuoli

Kommentoi Facebookissa