AC Milanin nuorta tähteä on kyselty Espanjaan ja Saksaan – ”Hän on yhä yksi Italian parhaista nuorukaisista”

Agentin mukaan Patrick Cutronen tehtävä on olla hyvä kentällä suorituksineen, maaleineen ja ehkä palkintoineen.

Agentin mukaan Patrick Cutronen tehtävä on olla hyvä kentällä suorituksineen, maaleineen ja ehkä palkintoineen. (Kuva AOP)

Patrick Cutrone on herättänyt kiinnostusta Italian ulkopuolella, ilmoittaa hänen agenttinsa.

JALKAPALLO Monet ulkomaiset seurat ovat kiinnostuneita Italian jalkapalloliigassa pelaavan AC Milanin hyökkääjästä Patrick Cutronesta, kertoi Cutronen pelaaja-agentti Donato Orgnoni.

Cutrone, 21, on pelannut koko ammattilaisuransa AC Milanissa, jossa hän on saanut vaihtelevasti vastuuta.

– Jos hän olisi ulkomaalainen, olisi hän kiinnostanut enemmän, vaikka hän on yhä yksi Italian parhaista nuorukaisista, Orgnoni sanoi MilanNews.it:lle Goal.comin mukaan.

– Olemme huomanneet paljon kiinnostusta ulkomaalaisista seuroista, kyselyitä on tullut Espanjasta ja yksi Saksasta. Me odotamme Cutronen saavan samat mahdollisuudet vuonna 2019 kuin viime vuonna. Sen jälkeen hänen tehtävänsä on olla hyvä kentällä suorituksineen, maaleineen ja ehkä palkintoineen.

Higuain on yhä yksi maailman parhaista hyökkääjistä

AC Milan hankki kesällä Gonzalo Higuainin, joka aloitti kauden vahvasti, mutta hyytyi hyvän starttinsa jälkeen. Viime aikoina huhut ovat vieneet milanolaismiehistöön uusia pelaajia, muun muassa Zlatan Ibrahimovicia.

– On paljon puhetta uusista hyökkääjistä, mutta me emme koskaan puhu heistä. Me tiedämme, että seuran pitää jatkaa työntekoa parantaakseen joukkuetta, mutta emme ole koskaan pelänneet, emme edes silloin, kun Higuain saapui, Orgnoni sanoi.

– Cutrone on kasvanut paljon työskennellessään Higuainin rinnalla. ”Pipita” on yhä yksi maailman parhaista hyökkääjistä.

AC Milan väijyy Serie A:n sarjataulukossa viidentenä. Mestaruudesta milanolaisseuran ei tarvitse enää haaveilla, sillä sarjaa johtava Juventus on karannut jo 22 pisteen päähän.

Neljäntenä oleva SS Lazio on ottanut vain pisteen enemmän kuin Milan, mutta toisaalta kuudentena majaileva AS Roma on vain pisteen päässä milanolaisista.

Lue myös: Paul Pogba löysi huippuvireen – ”Huomion keskipisteeksi haluava Mourinho oli ongelma koko ajan”

Kommentoi Facebookissa