AC Milanin päävalmentaja – ”En edes puhunut Zlatan Ibrahimovicin kanssa”

Ruotsalaistähti Zlatan Ibrahimovic ilmoitti jatkavansa peliuraansa MLS:ssä pelaavan Los Angeles Galaxyn riveissä.

Ruotsalaistähti Zlatan Ibrahimovic ilmoitti jatkavansa peliuraansa MLS:ssä pelaavan Los Angeles Galaxyn riveissä. (Kuva AOP)

Zlatan Ibrahimovic ei palaa ex-seuraansa, vaan jää pelaamaan Los Angeles Galaxyyn.

JALKAPALLO Italian Serie A:n jättiseuran AC Milanin päävalmentaja Gennaro Gattuso ei ole jäänyt harmittelemaan sitä, ettei milanolaisseura onnistunut nappaamaan Zlatan Ibrahimovicia riveihinsä.

Huhut veivät Ibrahimovicia takaisin Milaniin, jossa ruotsalainen pelasi vuodet 2011–2012. Ibrahimovic kuitenkin ilmoitti maanantaina, että hän jää nykyiseen seuraansa, MLS:ssä pelaavaan Los Angeles Galaxyyn.

– En koskaan puhunut Zlatanin kanssa. Kun tärkeät ihmiset, kuten johtajamme, ovat täällä, kunnioitan heitä, ja kaikki tekevät työnsä, sanoi Goal.comin siteeraama Gattuso, joka itse pelasi Milanissa vuosina 1999–2012.

AC Milan oli tiettävästi erittäin kiinnostunut Ibrahimovicista, eikä Gattuso kiistä sitä, että siirto olisi voinut tapahtua.

– Tiesin, että siihen oli mahdollisuus. Ja tiesin heti alusta asti myös sen, että se oli vaikeaa. Ei ole pettymystä. Jos joku tulee, olen onnellinen. Mutta jos ei tule, en revi hiuksiani.

– Johto tietää, kenestä pidän ja kuka voi olla hyödyllinen. Heinäkuun jälkeen en ole puhunut yhdellekään pelaajalle, joka on ryhmämme ulkopuolella.

On jouluaika, joten laitatte heidät paketteihin ja puiden alle

Ei ole suuri ihme, että huhut ovat vieneet AC Milaniin uusia hyökkääjiä, sillä Milanin ykköskärki Gonzalo Higuain on jäänyt maaleitta kuudessa peräkkäisessä ottelussaan.

– Olen puhunut Gonzalolle, ja hän on ensimmäinen, joka on pettynyt tilanteeseen, Gattuso sanoi Goal.comin mukaan.

– Tässä vaiheessa, missä me olemme, tarvitsemme hänen kokemuksensa ja luonteensa. Hänen maalinsa tulevat sen jälkeen.

Gattuso hämmästeli puheita, joiden mukaan milanolaisseura olisi pakotettu myymään osan parhaista pelaajistaan.

– Te pakkaatte heidät, ja lähetätte heidät matkoihinsa. On jouluaika, joten laitatte heidät paketteihin ja puiden alle.

Neljäntenä Serie A:ssa väijyvä AC Milan kohtaa tiistaina Bolognan, joka majailee sarjassa putoamisviivan alapuolella. Jos AC Milan voittaa, saa se lisää hajurakoa takanaan olevaan SS Lazioon.

Kolme pistettä eivät kuitenkaan nostaisi Milania ylemmäksi Serie A:n sarjataulukossa, jossa sen edellä olevan Inter Milan, SSC Napoli ja Juventus.

Lue myös: Mestarien liigan neljännesvälierien otteluparit ovat tässä – luvassa kolme Saksa–Englanti-kamppailua

Kommentoi Facebookissa