Bodarille vaaditaan vankeutta dopingrikoksesta – mies maksoi ostoksensa bitcoineilla

Kehonrakennuskisoissa menestynyt bodari tilasi Silkkitieltä suuren määrän dopingaineita.

Kehonrakennuskisoissa menestynyt bodari tilasi Silkkitieltä suuren määrän dopingaineita. (Kuvituskuva Fotolia)

Syyttäjä vaatii miehelle vähintään kuuden kuukauden ehdollista vankeusrangaistusta.

DOPINGRIKOS Kehonrakennuskisoissa menestyneelle bodarille on luettu Tampereella syyte törkeästä dopingrikoksesta. Bodari oli tilannut Silkkitieltä järisyttävän määrän dopingaineita.

Lehtihaastattelussa bodari on kertonut muuttuneensa vuodessa ruipelosta melkoiseksi lihaskimpuksi. Hän menestyi kohtalaisesti kehonrakennuksen SM-kisoissa 90-kiloisten sarjassa. Mies kertoi päässeensä kilpailukuntoon kuuluisan Jari Bull Mentulan opeilla.

Punttien kolistelun lisäksi osuutta lihasten kasvuun saattoi olla kuitenkin myös kemikaaleilla. Syytteen mukaan mies tilasi Silkkitieltä valtavia määriä muun muassa istukkahormonia ja testosteronia sisältäviä valmisteita.

Ostoksensa mies maksoi bitcoineilla. Paitsi omaan käyttöön, aineita oli syytteen mukaan hankittu myös myyntitarkoitukseen.

– Teon kohteena on ollut huomattava määrä dopingaineita ja teko on ollut myös kokonaisuutena arvostellen törkeä, sanoo jutun syyttäjä.

Syytteessä oleva 1990-luvun puolivälin paikkeilla syntynyt bodari on myöntänyt hankkineensa dopingaineita. Syyttäjä vaatii hänelle vähintään kuuden kuukauden ehdollista vankeusrangaistusta.

Lue myös: Tuhannet suomalaiset epäiltynä rikoksista – suljetun Silkkitien kautta liikkui 50 miljoonaa euroa

Kommentoi Facebookissa