Farssi Oulussa – SM-liigan ottelua ei pystytty pelaamaan loppuun

Kuva Fotolia

Kärppien ja Ilveksen ottelu Oulun Raksilassa keskeytettiin ensimmäisessä erässä, kun jää petti. Ottelu on tarkoitus pelata loppuun tiistaina.

JÄÄKIEKKO SM-liigan kuudetta puolivälieräottelua Kärppien ja Ilveksen välillä ei pystytty pelaamaan loppuun Oulussa maanantaina. Jää hajosi kesken pelin.

Oulun jäähallin jää petti päädyssä ja yksi mainoksista tuli jäästä läpi. Jatkamisesta ei tullut mitään, koska jäätä ei saatu tarpeeksi turvalliseen kuntoon.

Pelaajien turvallisuus meni tietysti etusijalle.

– Eihän se helppoa ollut, mutta kyllä lähtötilanne oli jo niin huono, että huonolta näytti. Sitä saatiin aika hyvin paikattua, mutta sitten kun mennään pelivauhtiin, niin ei siinä monta käännöstä olisi tarvinnut ottaa, kun sieltä olisi taas palanen lähtenyt irti. Ei se pelikelpoinen ollut missään nimessä, Kärppien kapteeni Atte Ohtamaa sanoi C Morelle.

Ohtamaa muistutti, että loukkaantumisriski olisi ollut suuri, jos peliä olisi jatkettu.

– Sitten kun pelitilanteessa huomaat, että siellä onkin joku pää edellä seinässä, eikä tässä pystynytkään pelaamaan, niin sitä ei varmasti kukaan halua, Ohtamaa muistutti.

Tällä tietoa kuudes peli jatkuu huomenna tiistaina Oulussa. Ottelua jatketaan siitä tilanteesta, että ensimmäistä erää on pelaamatta 09.48. Kärpät johtaa ottelua 1-0.

Ilves johtaa ottelusarjaa voitoin 3-2 ja se tarvitsee vain yhden voiton edetäkseen välieriin.

Teksti Ville Hirvonen

Lue myös: Tappara eteni välieriin – Suomen mestari vaihtuu

Kommentoi Facebookissa