Heikki Hursti tuo vähävaraisille jälleen jouluaaton juhlan

Heikki Hursti jatkaa vanhempiensa Veikko ja Lahja Hurstin aloittamaa työtä vähävaraisten auttamiseksi.

Heikki Hursti jatkaa vanhempiensa Veikko ja Lahja Hurstin aloittamaa työtä vähävaraisten auttamiseksi. (Kuva AOP)

Viime vuonna myös presidentti Sauli Niinistö vieraili joulujuhlassa.

HYVÄNTEKEVÄISYYS Joulujuhla vähävaraisille, kodittomille ja syrjäytyneille järjestetään tulevana jouluaattona jo toista kertaa Helsingin Messukeskuksessa. Ainutlaatuisen aattopäivän juhlan järjestää jälleen Heikki Hursti, viime vuonna tapahtuma siirrettiin suurempiin tiloihin Pasilaan kasvaneen osallistujamäärän vuoksi.

Hurstin joulujuhla järjestetään jouluaattona 24.12.2016 kolmen tunnin ajan klo 12–15. Juhlahetkeen kuuluu ruokailun ja yhdessäolon lisäksi musiikkia ja lämminhenkistä, jouluaiheista ohjelmaa. Esiintymään saapuvat tenori Lasse Riutamaa sekä sopraano Vilja Riutamaa, ohjelmistoa säestää pianisti.

Viime vuonna vieraita oli pitkälti yli tuhat, myös tasavallan presidentti Sauli Niinistö kunnioitti tilaisuutta läsnäolollaan. Järjestelyihin osallistuu runsaat sata vapaaehtoista.

Tilaisuuden käytössä on jättihalli, jossa sekä ruoan jakelu että ohjelma pystytään toteuttamaan rinnatusten yhtenäisessä isossa tilassa. Näin vieraat pystyvät nauttimaan juhlasta rauhassa ruokaillen ja samanaikaisesti musiikista nauttien. Lähtiessään osallistujat saavat mukaansa lahjakassin täynnä jouluruokia.

Heikki Hursti jatkaa vanhempiensa aloittamaa vähävaraisten ja yksinäisten auttamista. Veikko ja Lahja Hurstin Laupeudentyö ry perustettiin vuonna 1983, mutta itse työ alkoi jo 1960-luvulla. Yhdistys toimii kaupoilta ja muilta yrityksiltä saatavien lahjoitusten varassa.

Vaate- ja ruoka-avustuksia jaetaan apua tarvitseville Helsingin Kalliossa ympäri vuoden. Hurstin ruokajakelut ja vähävaraisille järjestämät tilaisuudet helpottavat tuhansien apua tarvitsevien elämää. Avun tarve on suuri, ja lahjoituksia todella arvostetaan.

Kommentoi Facebookissa