Henkilöauto ja polkupyörä törmäsivät – päänsä tuulilasiin lyönyt alle kolmekymppinen nainen menehtyi

Kevyen liikenteen väylää pitkin tullut pyöräilijä törmäsi kohtalokkaasti auton kanssa.

Kevyen liikenteen väylää pitkin tullut pyöräilijä törmäsi kohtalokkaasti auton kanssa. (Kuvituskuva AOP)

Poliisi tutkii kuolemaan johtaneen liikenneonnettomuuden syitä.

ONNETTOMUUS Perjantaina 5.6.2020 hieman kello 15 jälkeen tapahtui Oulussa Kansankadun ja Nummikadun risteyksessä henkilöautoilijan ja polkupyöräilijän välinen liikenneonnettomuus, jonka seurauksena polkupyöräilijä menehtyi.

Autoilija ajoi Kansankatua Limingantullin suunnasta Saaristonkatua kohti, kun vasemmalta, Nummikadun suunnasta kevyen liikenteen väylää pitkin tuli pyöräilijä. Vaikka auton vauhti oli hiljainen, auto ja polkupyörä törmäsivät Kansankadulla.

Juttuvinkki: Mitä jokaisen pyöräilijän pitäisi tietää uudesta tieliikennelaista – uusia liikennemerkkejä ja punainen takavalo pakolliseksi

Törmäyksen voimasta polkupyöräilijä kaatui ja löi päänsä auton tuulilasiin. Pyöräilijällä ei ollut kypärää päässä. Hänet vietiin sairaalahoitoon, mutta vammat olivat niin vakavat, että hän menehtyi myöhemmin. Onnettomuudessa kuoli aikuinen alle 30-vuotias nainen.

Poliisi tutkii onnettomuutta ja siihen johtaneita syitä. Poliisi toivoo yhteydenottoja henkilöiltä, jotka näkivät onnettomuuden. Yhteydenotot sähköpostilla vihjeet.oulu@poliisi.fi tai vihjepuhelinnumeroon 0295 416 194.

Lue myös: Polkupyöriä anastetaan nyt jopa puolet enemmän kuin viime vuonna – yhdessä kotietsinnässä löytyi kuusi pyörää

Kommentoi Facebookissa