Hevostallin rikosepäilyjä ja nuoriin tyttöihin liittyviä tapahtumia tutkitaan – poliisi otti kiinni pariskunnan

Lounais-Suomen poliisi jatkaa naantalilaista hevostallia koskevien rikosepäilyjen selvittämistä.

Lounais-Suomen poliisi jatkaa naantalilaista hevostallia koskevien rikosepäilyjen selvittämistä. (Kuvituskuva AOP)

Tapauksessa on poliisin mukaan selkeitä viitteitä muun muassa törkeisiin seksuaalirikoksiin.

RIKOSEPÄILYT Lounais-Suomen poliisille on jätetty rikosilmoituksia, jotka koskevat naantalilaista hevostallia ja sen pitäjiä. Tähänastisen selvitystyön myötä poliisi on saanut vahvistusta viime päivinä uutisoinnissa esitettyihin väitteisiin, joihin liittyvät tallilla olleet tytöt ja nuoret naiset.

Asiassa on kuultu useita asianomistajia, ja tapauksessa on selkeitä viitteitä muun muassa törkeisiin seksuaalirikoksiin. Poliisi suoritti kotietsinnän kiinteistöllä tiistaina ja otti kiinni kaksi henkilöä epäiltynä rikokseen. Pidätettynä on pariskunta, 1970-luvulla syntyneet mies ja nainen.

Asiassa on tällä hetkellä tiedossa kymmenkunta asianomistajaa, ja poliisille tulleiden yhteydenottojen perusteella määrä oletettavasti vielä kasvaa. Kokonaisuuden esitutkinta on aivan alussa.

Poliisin tämänhetkisen tiedon mukaan väärinkäytökset ja rikosepäilyjen taustalla olevat teot ovat tapahtuneet useiden vuosien kuluessa. Pelon ja uhkailun takia uhrit eivät ole ilmoittaneet asiasta aiemmin poliisille.

Poliisi kehottaa kaikkia kyseisessä asiassa rikoksen uhriksi joutuneita henkilöitä olemaan yhteydessä poliisiin, vaikka epäillystä rikoksesta olisi kulunut reilustikin aikaa. Poliisiin voi olla yhteydessä sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi.

Lue myös: Leirintäalueen pitäjää epäillään seksuaalisesta hyväksikäytöstä – kaikki asianomistajat ovat 16–18-vuotiaita

Kommentoi Facebookissa