Iäkäs kuljettaja tuli henkilöautolla stop-merkin takaa – kuolonkolari kuorma-auton kanssa

Alustavien tietojen perusteella on syytä epäillä, että henkilöauto on ajanut liikennemerkin ohi pysähtymättä.

Alustavien tietojen perusteella on syytä epäillä, että henkilöauto on ajanut liikennemerkin ohi pysähtymättä. (Kuvituskuva Fotolia)

Närpiössä tapahtui aamupäivällä ihmishengen vaatinut vakava liikenneonnettomuus.

ONNETTOMUUS Pohjanmaalla Närpiössä tapahtui tänään 21.5. noin kello 10.30 aikaan vakava liikenneonnettomuus. Henkilöauto oli tullut Molnmossvägeniltä Närpiöntielle tarkoituksenaan kääntyä ajosuunnassaan vasemmalle kohti valtatietä kahdeksan.

Samanaikaisesti Närpiöntietä ajoi kuorma-auto kohti Närpiön keskustaa. Molnmossvägenin ja Närpiöntien risteyksessä kuorma-auto törmäsi henkilöautoon.

Henkilöauton kuljettaja, noin 80-vuotias paikkakuntalainen nainen menehtyi onnettomuudessa saamiinsa vammoihin. Henkilöauton matkustaja, noin 80-vuotias paikkakuntalainen mies, loukkaantui vakavasti.

Molnmossvägenin ja Närpiöntien risteyksessä on pakollista pysähtymistä tarkoittava liikennemerkki, niin sanottu stop-merkki. Alustavien tietojen perusteella on syytä epäillä, että henkilöauto on ajanut Molnmossvägeniltä Närpiöntielle pysähtymättä.

Onnettomuuspaikalla on Närpiöntiellä 80 km/h nopeusrajoitus. Närpiöntie on ollut suljettuna onnettomuustutkinnan vuoksi ja liikenne ohjataan kiertotielle. Poliisi ja onnettomuustutkintalautakunta jatkavat onnettomuuden tutkintaa.

Lue myös: Kaisa Mäkäräinen ja urheilutähdet mukana kampanjassa – ”Liikennesäännöt on tehty kaikkien parhaaksi”

Kommentoi Facebookissa