Itä-Suomessa tutkitaan useita tulipaloja – poliisi epäilee mökkipaloja tahallaan sytytetyiksi

Itä-Suomen poliisilla on tutkittavana useita alueella sattuneita epäilyttäviä paloja.

Itä-Suomen poliisilla on tutkittavana useita alueella sattuneita epäilyttäviä paloja. (Kuva Fotolia)

Poliisi kaipaa havaintoja alueilla liikkuneista henkilöistä tai ajoneuvoista.

TULIPALOT Itä-Suomessa Tervossa Pulkkilansalmentiellä paloi keskiviikkoiltana loma-asunto. Oletettu syttymisaika on keskiviikkoiltana noin kello 22–23 aikaan. Tulipalosta tuli ilmoitus hieman kello 23 jälkeen, jolloin mökki oli jo täyden palon vaiheessa.

Paloa epäillään tahallaan sytytetyksi ja asiasta on kirjattu rikosilmoitus törkeästä vahingonteosta. Itä-Suomen poliisilla on tutkittavana muitakin alueella sattuneita epäilyttäviä paloja. Pulkkilansalmentiellä paloi myös tammikuussa kesämökki, jota epäillään tahallaan sytytetyksi. Viimeisimmät palot ovat maaliskuun alusta, jolloin Tervossa Joutenlahdentiellä paloi 4.3.2020 kesämökki ja samana yönä Vesannolla Saikarintiellä varastorakennus.

Poliisi kaipaa havaintoja ja vihjeitä eiliseen paloon ja muihin Pohjois-Savossa, muun muassa Rautalammilla, Vesannolla ja Tervossa tapahtuneisiin paloihin liittyen. Eiliseen Pulkkilansalmentien paloon liittyen poliisi kaipaa erityisesti havaintoja Pulkkilansalmentiellä liikkuneista henkilöistä tai ajoneuvoista illalla kello 21– 23 välillä.

Itä-Suomen poliisilaitoksen vihjepuhelimen numero on 0295 415 232 ja sähköpostitse vihjeitä otetaan vastaan vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.

Lue myös: Alaikäiset nuoret sytyttivät ilotulitteilla roskakatoksen – tulipalo levisi koulurakennukseen

Kommentoi Facebookissa