Jo nyt tulivat Veikkausliigan kauden ensimmäiset valmentajapotkut – asialla jälleen SJK

Tommi Kautosen kolmevuotinen pesti SJK:n päävalmentajana päättyi lyhyeen.

Tommi Kautosen kolmevuotinen pesti SJK:n päävalmentajana päättyi lyhyeen. (Kuva AOP)

Viime kaudella seinäjokelaisseura vaihtoi valmentajaa peräti kolme kertaa.

JALKAPALLO Veikkausliigan kausi ei ole alkanut SJK:lta toivotunlaisesti ja päävalmentaja Tommi Kautonen on vapautettu tehtävistään. Joukkue on koonnut kahdeksasta ottelusta vain seitsemän pistettä, ja on sarjataulukossa kymmenentenä.

SJK:n hallitus teki päätöksen asiasta myöhään maanantai-iltana. Joukkueelle ja muulle henkilökunnalle asiasta tiedotettiin tiistaina aamupäivällä. Kautonen siirtyi Seinäjoelle U21-maajoukkueen päävalmentajan tehtävästä, sopimus Seinäjoella oli kolmevuotinen.

Kautosen tilalle tulee uutena päävalmentajana aloittava Alexei Eremenko senior. Eremenko tuo mukanaan oman apuvalmentajan ja he aloittavat tehtävässään välittömästi.

Eremenko toimi pitkään Pietarsaaren Jaron päävalmentajana, viime kaudella hän valmensi armenialaista FC Pyunikia. Eremenko on vastuussa jo ensi lauantaina, kun SJK kohtaa IFK Mariehamnin.

Viime kaudella seinäjokelaisseura vaihtoi valmentajaa peräti kolme kertaa. Ensimmäisenä lähti Simo Valakari, hänen jälkeensä potkut saivat sekä Sixten Boström että Jose Manuel Roca.

Lue myös: Juha Malinen Pikkuhuuhkajien luotsiksi – Tommi Kautonen SJK:n päävalmentajaksi

Kommentoi Facebookissa