Jokereiden hurja meno vain jatkuu – jo yhdentoista voiton putki

Jokerit juhlii maalia (Kuva: Mikko Taipale / Jokerit)

Jokerit juhlii maalia. (Kuva Mikko Taipale/ Jokerit)

Jokerit voitti Severstal Tsherepovetsin maalein 4-1. Voitto oli Jokereille jo 11. perättäinen.

JÄÄKIEKKO Jokerit on voittanut KHL:ssä jo 11 perättäistä ottelua. Voittoputkelle tuli jatkoa perjantaina Helsingissä, missä Jokerit kukisti Severstal Tsherepovetsin maalein 4-1.

Vaikka Vladislav Kodola ehti maalata Severstalin johtoon, dominoi Jokerit tapahtumia. Teemu Turunen tasoitti ensimmäisessä erässä 1-1:een. Iiro Pakarinen maalasi sen jälkeen kahdesti ja lopuksi osui vielä Brian O’Neill.

Jokereiden dominoinnista kertoo, että Anders Lindbäck torjui kotijoukkueen maalilla vain 14 kertaa. Severstalin maalivahti Konstantin Shostak torjui 39 kertaa.

– Jokerit oli tänään erittäin hyvä. Oli upeata katsoa, kun jokainen painoi alusta loppuun perse alhaalla hommia. Kova oli työmäärä, eikä turhauduttu, kun ei saatu toisessa erässä yhtä enempää maaleja. Tämä oli yksi kauden parhaista esityksistämme, Jokereiden päävalmentaja Lauri Marjamäki ylisti seuransa nettisivuilla.

Marjamäkeä ilahduttaa joukkueensa kärsivällisyys.

– Totta kai itseluottamus on korkealla. Tuo tapa, jolla tänään pelattiin, on sellainen millaista jokerikiekon pitää olla. Kaikki ovat sitoutuneita ja tekevät kovasti töitä molempiin suuntiin. Emmekä turhaudu, jos ratkaisua ei heti tule, Marjamäki kertoi.

Jokerit on KHL:n läntisen konferenssin sarjataulukossa toisena, tasapisteissä kärjessä olevan Moskovan Dynamon kanssa. Dynamo on pelannut yhden ottelun vähemmän. Myös idän kärkijoukkueella Metallurg Magnitogorskilla on yhtä paljon pisteitä kuin Dynamolla ja Jokereilla.

Jokereiden osalta kausi näyttää lupaavalta, mutta yleisömassat eivät ole löytäneet tietään kuitenkaan Hartwall-areenalle. Perjantain ottelun yleisömäärä oli todella vaatimaton 4855.

Teksti Otto Palojärvi

Lue myös: Jokereilla jo kymmenen voiton putki – vastustajan koronatilanne hämmästytti

Kommentoi Facebookissa