Jokereilla ongelmia – ”Olemme ehkä henkisesti väsyneitä”

Jokerit pelaa venäläisrahoitteisessa KHL-liigassa

Jokerit pelaa venäläisrahoitteisessa KHL-liigassa. (Kuva Mikko Taipale/ Jokerit)

Heikkoa jaksoa pelaava Jokerit hävisi Helsingissä kazakstanilaisjoukkueelle maalein 1-4.

JÄÄKIEKKO Jokerit hävisi KHL-kotiottelussaan tiistaina tyhjällä Hartwall-areenalla kazakstanilaisjoukkue Barys Nur-Sultanille maalein 1-4. Ottelun loppulukemat kuvastivat aika lailla tapahtumakulkua. Vierasjoukkue oli kaukalossa parempi, vaikka Jokerit ajoittain hallitsi peliä.

Alex Grant oli laukonut Jokerit kolmannessa erässä tasoihin. Sen jälkeen joukkueen peli sekosi ja Barys rankaisi virheistä armotta. Jokerit myös jäähyili onnensa ohi.

– Parannettiin kakkoserään ja kolmannessa tehtiin tasoitusmaali. Piti kääntää peli meille, mutta annettiinkin se pois. Lopussa jäähyiltiin ja silloin on kiriä aika vaikea saada aikaiseksi. Vastustaja oli terävämpi ja teki maalit, kun piti eli silloin kun peliä ratkottiin, kommentoi Jokereiden päävalmentaja Lauri Marjamäki seuransa nettisivuilla.

Jokereilla ei ole viime aikoina kulkenut. Kahdeksasta viimeisestä ottelustaan joukkue on hävinnyt viisi.

– Olemme hieman ehkä henkisestikin väsyneitä, mutta nämä ovat vain tekosyitä ja selityksiä. Emme ole parhaassa iskussa, mutta pääsemme siihen varmasti. Pitää miettiä, miten henkistä energiaa saadaan lisää, Marjamäki totesi.

Juttuvinkki: Kalervo Kummola kovasta ratkaisusta – ”Mitään poliittista painostusta ei minua kohtaan tullut”

Tappiokierteeseen ei olisi varaa. Läntisestä konferenssista kahdeksan joukkuetta etenee pudotuspeleihin. Jokerit on kuudentena, mutta sijoilla 5-9 olevat joukkueet ovat vain kuuden pisteen päässä toisistaan.

Jobinpostia Jokerit sai tiistaina myös tanskalaishyökkääjänsä Peter Reginin loukkaantumisesta. Marjamäen mukaan tilanne näyttää huonolta, sillä Regin joutui sairaalaan.

Seuraavan ottelunsa Jokerit pelaa lauantaina Moskovassa. Vastassa on lännen kärkijoukkue TsSKA.

Teksti Otto Palojärvi

Lue myös: Faselin ja Lukashenkon hali on suomettumisesta tuttua poliittista teatteria

Kommentoi Facebookissa