Jokereille tyly tappio Moskovassa – kotietu karkaamassa

Jokerit pelaa venäläisrahoitteisessa KHL-liigassa

Jokerit pelaa venäläisrahoitteisessa KHL-liigassa. (Kuva Mikko Taipale/ Jokerit)

Moskovan Dynamo oli tyly isäntä Jokereille. Peli päättyi kotijoukkueen 5-1 -voittoon.

JÄÄKIEKKO Jokerit sai maistaa tappiota Moskovassa keskiviikkona pelatussa KHL-ottelussa Dynamoa vastaan. Dynamo voitti selvin lukemin 5-1.

Dynamo hyödynsi erikoistilanteessa. Kotijoukkue teki kolme maalia ylivoimalla. Jokereiden päävalmentaja Lauri Marjamäki harmitteli tehottomuutta.

– Kauheasti tehdään töitä yhden maalin eteen ja välillä tuntuu, ettei osuta mistään ja vastustaja taas on tappavan tehokas niin kuin tänään ensimmäisessä ja kolmannessa erässä. Pitää jatkaa yhdessä työskentelyä ja uskoa, että saamme sitä kautta onnistumisia, Marjamäki totesi Jokereiden nettisivuilla.

Marjamäen mielestä ottelu oli tasaisempi kuin lukemat antavat ymmärtää.

– Suomeksi sanottuna: momentumit pitää hyödyntää, kun niitä on. Vastustaja sen tänään teki ja me taas emme. Numerot ovat vähän liian isot siihen nähden, mitä kenttäpelissä tapahtui, hän arvioi.

Tappio saattoi olla hyvinkin kohtalokas Jokereille pudotuspelien kotiedun kannalta. Jokerit jatkaa KHL:n läntisessä konferenssissa viidentenä, mutta eroa nelostilaan on jo 12 pistettä.

Jokereilla on pelaamatta runkosarjasta enää kymmenen ottelua. Pudotuspeleihin Jokerit hyvin todennäköisesti pääsee, mutta kotietu ei ole enää omissa käsissä.

Jokerit pelaa vieraskiertueellaan vielä kaksi ottelua. Perjantaina vastaan tulee Moskovassa kiinalainen evakkojoukkue Red Star Kunlun. Sunnuntaina Pietarissa Jokerit pelaa SKA:ta vastaan.

Teksti Otto Palojärvi

Lue myös: Jesse Puljujärvelle maaleja – Patrik Laine tarjosi pettymyksen

Kommentoi Facebookissa