Jokereilta kotiottelussa surkea esitys – ”Valmistautuminen meni jotenkin perseelleen”

Päävalmentaja Lauri Marjamäki luotsaa KHL-seura Jokereita.

Päävalmentaja Lauri Marjamäki luotsaa KHL-seura Jokereita. (Kuva AOP)

Jokerit hävisi ja päävalmentaja Lauri Marjamäki oli pahoillaan yleisön puolesta.

JÄÄKIEKKO Vahvaa talvea pelannut Jokerit sai maanantain kotiottelussaan kunnon selkäsaunan. Kazakstanilainen Barys Nur-Sultan haki Hartwall-areenalta murskaavan 5-1 -voiton.

Toisen erän jälkeen Barys johti ottelua 2-1. Kolmannessa erässä vierasjoukkue siirtyi 3-1 -johtoon ja teki lopussa vielä kaksi maalia tyhjiin.

Jokereiden päävalmentaja Lauri Marjamäki oli todella pettynyt.

– Barys antoi meille oppitunnin, kuinka jääkiekkoa pelataan. Heti ensimmäisestä minuutista lähtien oli homman juoni selvä. Valmistautuminen meni jotenkin perseelleen, enkä tiedä, mistä se johtui. Pelattiin kauden ylivoimaisesti vaisuin kotipeli, Marjamäki sanoi esittäen pahoittelunsa kotiyleisölle.

Marjamäki otti heikosta esityksestä luonnollisesti vastuun,

– Harmittaa, että 9000 katsojan edessä esiinnyimme tuolla tavalla. Siinä voi ihan jokainen, valmentaja mukaan lukien, mennä peilin eteen. Asia ei korjaantunut koko illan aikana. Erittäin paljon jäi parannettavaa torstaille, hän totesi.

Jokereille tappio oli paha takaisku taistelussa divisioonavoitosta. Barys on itäisessä konferenssissa kolmantena, muta Jokerit oli ottelussa suosikki viime aikaisten vahvojen esitystensä takia.

Jokerit on läntisessä konferenssissa neljäntenä. Toisena oleva SKA Pietari on neljä pistettä edellä. SKA sekä moskovalaisseurat Dynamo ja Spartak hävisivät ottelunsa tiistaina, mikä hieman helpotti Jokereiden tuskaa.

Seuraavan ottelunsa Jokerit pelaa torstaina Helsingissä Admiral Vladivostokia vastaan.

Teksti Otto Palojärvi

Lue myös: Aleksander Barkov on jälleen aliarvostetuin pelaaja NHL:ssä

Kommentoi Facebookissa