Jokerit hävisi Kiinan rajalla – ”Lensimme pitkän matkan Helsingistä”

Jokerit pelasi venäläisrahoitteisessa KHL-liigassa 2014-2022. (Kuva Mikko Taipale / Jokerit)

Jokerit pelasi venäläisrahoitteisessa KHL-liigassa 2014-2022. (Kuva Mikko Taipale/ Jokerit)

Jokerit hävisi Amur Habarovskille voittolaukauskisan päätteeksi 1-2.

JÄÄKIEKKO Jokerit on matkustanut Aasiaan, missä se kohtaa KHL-otteluissa Venäjän Kaukoidän joukkueita. Pitkän kiertueen avausottelu päättyi tappioon, kun Amur Habarovsk oli Jokereita parempi lukemin 2-1.

Vladimir Botuzov maalasi Amurin toisessa erässä johtoon. Niklas Friman tasoitti kolmannessa erässä 1-1:een. Ottelu eteni voittolaukauskisaan, jossa Amur oli parempi.

– Tiukka ja tasainen peli. Aloitimme pelin hyvin. Molemmilla joukkueilla oli loistavat mahdollisuudet maalintekoon, mutta kotijoukkue tuntui olevan hieman edellä. Tappiosta huolimatta näin paljon hyvä asioita pelissämme, Jokereiden päävalmentaja Lauri Marjamäki kommentoi seuransa verkkosivuilla.

Habarovsk sijaitsee Kiinan rajalla. Pitkä matka toi Jokereille tietenkin omat haasteensa.

– Lähtökohtamme olivat tietenkin hankalat, sillä lensimme eilen pitkän matkan Helsingistä Habarovskiin. Kuten sanoin, aloitimme pelin hyvin, mutta syötöissä ja maalipaikkojen hyödyntämisessä jäi parannettavaa, vaikka pelissämme oli myös todella paljon hyvää, Marjamäki kommentoi.

Jokerit jatkaa KHL:n läntisessä konferenssissa kakkospaikalla. Eroa kärjessä olevaan SKA Pietariin on kolme pistettä.

Amur otti tärkeät pisteet pudotuspelipaikkataiston kannalta. Joukkue on itäisen konferenssin sarjataulukossa yhdeksäntenä.

Seuraavaksi Jokerit pelaa lauantaina Vladivostokissa Admiralia vastaan. Admiral on palannut KHL:ään vuoden tauon jälkeen.

Teksti Otto Palojärvi

Lue myös: Kohuyhtiö Uros sai lähtöpassit – Tampereen areenalle uusi nimi

Kommentoi Facebookissa