Jokerit voitolla tauolle – yleisömäärät eivät vakuuta

Jokerit uudisti peliasunsa KHL-kaudelle 2019-20.

Jokerit uudisti peliasunsa KHL-kaudelle 2019-2020. (Kuva AOP)

Jokerit juhli lauantaina voittoa. Hartwall-areenalla oli tällä viikolla yleisökatoa.

JÄÄKIEKKO Jokerit voitti viimeisessä maaottelutaukoa edeltävässä pelissään Torpedo Nizhni Novgorodin 3-1. Joukkueiden kauden kaksi ensimmäistä kohtaamista olivat päättyneet Torpedon voittoon, mutta Jokereille kolmas kerta toden sanoi.

– Kaksi kertaa oli hävitty Torpedolle ennen tätä iltaa ja olimme nyt oppineet pelaamaan heitä vastaan. Tämä oli tasapainoinen esitys, päävalmentaja Lauri Marjamäki kommentoi Jokereiden nettisivuilla.

Brian O’Neill ja Mikko Lehtonen maalasivat Jokerit 2-0 -johtoon. Henri Ikonen vastasi kolmannesta maalista. Janis Kalnins torjui Jokereiden maalilla jälleen vahvan ottelun.

– Alku oli tänään ehkä vähän rauhallinen, mutta sitten paransimme ja toinen erä oli todella hyvä. Vaikka olimme johtoasemassa ja pari tappiota alla, emme hermostuneet ja pelasimme hienosti myös kolmannen erän, Marjamäki kehui.

Voitollaan Jokerit nousi Torpedon kanssa tasapisteisiin. KHL:n läntisessä konferenssissa Torpedo on kuudentena ja Jokerit seitsemäntenä, mutta Jokerit on pelannut kolme ottelua Torpedoa vähemmän.

– Hyvä voitto, vain yksi omiin ja tästä on kiva jäädä tauolle, Marjamäki sanoi.

Jokereiden yleisömäärät eivät tällä viikolla vakuuttaneet, vaikka Jokerit markkinoi pelaavansa Halloween-peliasuissa. Torstaina Lokomotiv Jaroslavl -ottelussa katsojamäärä oli Jokereilla seuran KHL-historian kaikkien aikojen pienin, 7988 katsojaa. Lauantaina katsojia oli Hartwall-areenalla 8130, mikä sekin oli vähän.

Jokerit jatkaa kauttaan maaottelutauon jälkeen raskaalla matkustamisella. Edessä on Kiinaan ja Venäjän Kaukoitään suuntautuva vieraskiertue.

Teksti Otto Palojärvi

Lue myös: SM-liiga nöyrtyi kuluttajaviraston edessä – Jokerit saattaa kohdata HIFK:n

Kommentoi Facebookissa