Joutuuko FC Barcelona etsimään uuden päävalmentajan? – ”En tiedä mitä teen ensi kaudella”

Ennesto Valverdellä ja FC Barcelonalla on oikeus päättää keskinäinen sopimus jo tämän kauden jälkeen.

Ennesto Valverdellä ja FC Barcelonalla on oikeus päättää keskinäinen sopimus jo tämän kauden jälkeen. (Kuva AOP)

Ernesto Valverde saattaa jättää La Ligaa johtavan katalonialaisjätin tämän kauden jälkeen.

JALKAPALLO Espanjan La Ligaa johtavan FC Barcelonan päävalmentaja Ernesto Valverde kertoi, että hän saattaa lähteä seurasta kauden 2018–2019 jälkeen.

Valverden ja FC Barcelonan välinen sopimus umpeutuu vasta ensi kauden jälkeen, mutta molemmilla osapuolilla on oikeus päättää sopimus jo tämän kauden jälkeen.

– En tiedä mitä teen ensi kaudella. Kuka tietää jalkapallossa, Valverde sanoi Barca TV:n haastattelussa Goal.comin mukaan.

– Me kaikki tiedämme, miten asiat ovat. En koskaan ajattele pitkälle eteenpäin tai pitkällä tähtäimellä. Meille kaksi kuukautta on hyvin pitkä aika. Jos voittaa pelin, kaikki ovat onnellisia. Jos häviää pelin, kaikki katsovat sinua.

Valverde sanoi haluavansa, että kaikki ovat tyytyväisiä hänen työhönsä. Mutta hän ei huijaa itseään, jos ei voita La Ligaa, kaikki katsovat valmentajaan.

– Yritän päästä tavoitteisiin.

Kaikki analysoidaan

Valverde siirtyi La Ligassa (https://laligafi.com/) Athletic Bilbaosta FC Barcelonaan ennen viime kauden alkua. Joukkue voitti hänen alaisuudessaan La Ligan ja Espanjan Copa del Reyn, mutta Mestarien liigassa katalonialaiset epäonnistuivat.

– Se on jatkuvaa oppimista. Joka päivä tapahtuu jotain, mikä pitää kohdata tavalla tai toisella. Meillä kaikilla on yhteinen tavoite: se, että seura toimii ja on isompi päivä päivältä, että pelaamme hyvin ja että ihmiset ovat onnellisia.

– Joskus onnistuu niissä kaikissa tai tekee kaiken väärin. Kaikki analysoidaan.

FC Barcelona kohtaa La Ligassa seuraavaksi Getafen vieraskentällä 6. tammikuuta. Vedonlyöntiin tarjottujen kertoimien valossa Barcelona on selvä suosikki voittamaan La Ligan tällä kaudella.

Lue myös: Bundesliiga-tähti sen tietää – ”Tällä hetkellä Messi on ehdottomasti maailman paras pelaaja”

Kommentoi Facebookissa