Juventus teki Serie A -historiaa – mutta Cristiano Ronaldo menetti malttinsa

Cristiano Ronaldolla oli monia maalipaikkoja, jotka hän kuitenkin laukoi ohi maalista tai maalivahdin hyppysiin.

Cristiano Ronaldolla oli monia maalipaikkoja, jotka hän kuitenkin laukoi ohi maalista tai maalivahdin hyppysiin. (Kuva AOP)

Massimiliano Allegrin valmentama joukkue on aloittanut kauden poikkeuksellisen väkevästi.

JALKAPALLO Italian Serie A:n kärjessä oleva Juventus voitti AS Roman maalein 1–0 viime viikonvaihteessa. Torinolaiset ovat voittaneet 16 kauden 17 ensimmäisestä pelistään. Lisäksi Juventus on pelannut yhden tasapelin. Yksikään seura ei ole koko Serie A:n historian aikana aloittanut kautta yhtä hyvin.

Juventuksen alkukauden pistesaalis olisi erittäin kovaa valuuttaa myös muissa eurooppalaisissa huippusarjoissa. Yksikään viiden parhaimman eurooppalaisen sarjan joukkueista ei ole pystynyt parempaan starttiin, mutta yhtä hyvään alkuun ovat pystyneet FC Barcelona La Ligassa 2012–2013 ja Manchester City Valioliigassa 2017–2018.

Serie A ei ole kuitenkaan välttämättä vielä ratkennut, sillä SSC Napoli on jäänyt Juventuksesta vain kahdeksan pistettä. Muita haastajia Juvella ei enää ole, sillä kolmantena majaileva Inter Milan on jäänyt peräti 16 pistettä kärjestä.

Juventus pelaa tämän vuoden puolella vielä kaksi Serie A -ottelua. Se kohtaa Atalantan vieraissa 26. joulukuuta ja Sampdorian kotikentällään 29. joulukuuta.

Cristiano Ronaldo tuhlaili maalipaikkoja ja pillastui

Juventuksen kirkkain tähti Cristiano Ronaldo jäi maaleitta ottelussa AS Romaa vastaan. Portugalilaisella oli monia maalipaikkoja, jotka Ronaldo kuitenkin laukoi ohi maalista tai AS Roman maalivahdin Robin Olsenin hyppysiin.

Toisella puoliajalla Ronaldo hermostui täysin sen jälkeen, kun hän oli tuhrannut maalipaikan. Portugalilainen potkaisi AS Roman maalitolppaa suutuspäissään.

Ronaldo, 33, on mättänyt 11 liigamaalia ensimmäisellä Serie A –kaudellaan. Häntä enemmän maaleja on tehnyt vain Krzysztof Piatek, joka on takonut 13 maalia.

AS Roma -ottelussa Juventuksen ainoan maalin teki Mario Mandzukic, joka sai vuolaat kehut torinolaisseuran päävalmentajalta Massimiliano Allegrilta.

– Mario on avainpelaaja. Hänen tekniset ja fyysiset ominaisuutensa tekevät hänestä poikkeuksellisen pelaaja, Allegri sanoi Goal.comille.

Allegri antoi myös kehut Paulo Dybalalle, jota huhut ovat ajoittain vieneet pois Juventuksesta.

– Paulo pelasi myös hyvin. Hän mahdollisti pallon tuomisen pois meidän kenttäpuoliskoltamme.

Lue myös: Haluaako Real Madrid Jose Mourinhon takaisin? – ”Siihen on suuri mahdollisuus”

Kommentoi Facebookissa