Kaksi kuljettajaa hurjasteli soratieltä auton katolleen – toisen kyydissä alaikäisiä lapsia

Kuljettajia epäillään muun muassa törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Kuljettajia epäillään muun muassa törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. (Kuva AOP)

Soratien jäljistä näkyi, että toinen henkilöautoista oli tullut vastaantulevien kaistalla luistattaen.

LIIKENNETURVALLISUUS Hämeen poliisi kertoo saaneensa hätäkeskukselta tehtävän Orimattilan Ruokolantielle, missä auto oli ajanut ulos. Ilmeni, että 1960-luvulla syntyneen miehen kuljettama auto oli suistunut ulos tieltä suoralla soratiellä.

Auto oli jäljistä päätellen pyörinyt muutaman kerran ympäri ja pysähtynyt lopulta katolleen pellolle. Autossa oli matkustajina kaksi alaikäistä lasta, joista ainakin toinen sai vammoja ulosajossa. Tapahtuneesta kirjattiin rikosilmoitus törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja vammantuottamuksesta.

Forssassa poliisipartio sai liikenneonnettomuustehtävän Nokantielle. Tapahtumapaikalla partio havaitsi, että henkilöauto oli purossa katollaan oikealla puolella Nokantietä mentäessä kohti valtatietä 2.

Nokantiellä on nopeusrajoitus 40 km/h ja lasten liikkumisesta varoittava liikennemerkki. Soratien jäljistä näkyi, että henkilöauto oli tullut vastaantulevien kaistalla luistattaen. Autoa kuljettanutta 2000-luvulla syntynyttä miestä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Lue myös: Auto kulki ojan pohjaa yli sata metriä ja törmäsi siltarumpuun – kuljettajana ollut mies menehtyi

Kommentoi Facebookissa