Kiivastunut polkupyöräilijä pahoinpiteli naisen – poliisi pyytää vihjeitä lihaksikkaasta miehestä

Epäillyllä pahoinpitelijällä oli päällään kypärä, sininen takki ja mustat housut.

Epäillyllä pahoinpitelijällä oli päällään kypärä, sininen takki ja mustat housut. (Kuva Poliisi)

Uhri sai tilanteessa vammoja ja mies poistui pyörällä paikalta.

PAHOINPITELY Länsi-Uusimaan poliisi kertoo, kuinka pahoinpitelyn uhriksi joutunut nainen oli kävellyt 26.5.2020 noin kello 18.40 Oittaalla sijaitsevalla ratsupolulla. Hän oli huomauttanut pyöräilijälle, ettei ratsupolulla saa ajaa polkupyörällä.

Polkupyörällä ajanut mies oli ohjannut pyöränsä päin naista, heittänyt pyöränsä sivuun ja kaatanut naisen työntämällä häntä molemmin käsin. Mies oli tämän jälkeen poistunut pyörällä paikalta. Uhri sai tilanteessa vammoja ja asiaa tutkitaan pahoinpitelynä Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksessa.

Juttuvinkki: Mitä jokaisen pyöräilijän pitäisi tietää uudesta tieliikennelaista – uusia liikennemerkkejä ja punainen takavalo pakolliseksi

Poliisi pyytää havaintoja pahoinpitelyn tekijästä. Hän on noin 180 cm pitkä, ruskettunut, harteikas ja lihaksikas, hiukset olivat harmaanruskeat. Päällään hänellä oli kypärä, sininen takki ja mustat housut. Mies ajoi mustalla fatbike-mallisella maastopyörällä, jossa oli huomattavan leveät renkaat. Mies puhui suomea.

Vihjeet voi ilmoittaa puhelinvastaajaan 0295 413 031 tai sähköpostilla vihjeet.espoo@poliisi.fi. Ratsupolku sijaitsee Oittaan leirintäalueen ja Kellonummen hautausmaan välisellä alueella Oittaalla.

  • EDIT: Etsitty mies on ilmoittautunut poliisille

Lue myös: Varas kauppasi miehelle tämän omaa polkupyörää – poliisi löysi kotietsinnässä seitsemän muuta pyörää ja voimapihdit

Kommentoi Facebookissa