Kolme naista putosi Aurajokeen – poliisi otti tapahtumapaikalta kiinni kaksi nuorta miestä

Pudonneet saatiin Aurajoesta nopeasti ylös ja he olivat kunnossa.

Pudonneet saatiin Aurajoesta nopeasti ylös ja he olivat kunnossa. (Kuvituskuva Fotolia)

Tilanne oli alkanut ilmeisesti jonkinlaisesta huutelusta, tapahtunutta tutkitaan pahoinpitelynä.

PAHOINPITELY Poliisia työllistivät Lounais-Suomessa viikonlopun aikana monet tehtävät. Upea kesäilma sai ihmiset liikkeelle ja tämä näkyi Turun katukuvassa ensin hyväntuulisena juhlimisena, mutta myöhemmin myös häiriökäyttäytymisenä. Poliisin tehtävämäärissä oli selvää kasvua suhteessa vuotta aikaisempaan, juhannusta edeltävään viikonloppuun.

Mielenilmaisu rasismia vastaan sujui lauantaina Turun Tuomiokirkon edustalla rauhallisesti. Tapahtumaan osallistui arviolta 500 henkilöä. Järjestäjät ja osallistujat noudattivat kokoontumislakia, koronarajoituksia sekä poliisin ohjeita.

Juttuvinkki: Kymmeniä tuhansia simpukoita turvaan siltatöiden tieltä – Aurajoella tehtiin erikoinen pelastusoperaatio

Poliisi sai ilmoituksen pahoinpitelystä Turun Martinsillan vieressä puoli kymmenen aikoihin lauantai-illalla. Tapahtuma oli alkanut ilmeisesti jonkinlaisesta huutelusta, minkä seurauksena tilanne oli poliisin mukaan mennyt lyömiseksi.

Tämän jälkeen Aurajoessa olleesta lautasta tai penkalta oli kolme naista joutunut veden varaan. Pelastuslaitos oli saanut pudonneista hälytyksen hieman kello puoli kymmenen jälkeen. Päivystävä palomestari Marko Virolainen kertoi Turun Sanomille, että kaikki kolme saatiin ylös joesta nopeasti myös poliisin avustamana. Ensihoitoyksikkö tarkasti pudonneet ja he olivat kunnossa.

Pudonneet kuuluivat Turun Sanomien mukaan isompaan seurueeseen, jonka jäsenet auttoivat pudonneita joesta. Paikalla oli kuitenkin tapahtunut ilmeisesti jonkinlaista tuuppimista, jonka seurauksena naiset olivat pudonneet jokeen.

Asiaa tutkitaan pahoinpitelynä ja tapahtumapaikalta otettiin kiinni kaksi nuorta miestä. Kiinniotettujen osuutta naisten veden varaan joutumisessa tutkitaan.

Lue myös: Palaneesta autosta löydetty vainaja on tunnistettu – viisi kolmekymppistä henkilöä on vangittu rikoskokonaisuudesta

Kommentoi Facebookissa