Koripallon NBA-pelaajalla poikkeuksellinen ottelu – kaikki pelitilanneheitot sisään! Katso video!

Punapaitaisella Thomas Bryantilla oli viikonvaihteessa elämänsä ottelu.

Punapaitaisella Thomas Bryantilla oli viikonvaihteessa elämänsä ottelu. (Kuva AOP)

Washington Wizardsin Thomas Bryant pussitti kaikki 14 pelitilanneheittoaan koriin.

KORIPALLO Washington Wizardsin nuori tähti Thomas Bryant teki harvinaisen tempun koripallon NBA-liigassa viikonvaihteessa, kun hän heitti kaikki 14 pelitilanneheittoaan sisään.

Bryantin suoritukset olivat tärkeässä asemassa, sillä Wizards nujersi Phoenix Sunsin niukasti 149–146.

NBA-ottelut eivät usein tällaista herkkua tarjoa. Edellinen samaan osumatarkkuuteen yltänyt pelaaja on Gary Payton, joka heitti Seattle SuperSonicsin paidassa 14 pelitilanneheittoa sisään tammikuussa 1995.

Vain viisi pelaajaa on heittänyt vähintään kaikki 14 pelitilanneheittoaan koriin samassa pelissä. Bryantin ja Paytonin lisäksi siinä ovat onnistuneet Bailey Howell, Billy McKinney ja Wilt Chamberlain, joka heitti kaikki 18 pelitilanneheittoaan koriin vuonna 1967. Chamberlainilla on vyöllään lukuisia ennätyksiä, jotka voi katsoa sarjan virallisilta verkkosivuilta.

Bryant ja Markkanen kohtaavat toisensa pian

Utah Jazz varasi 211-senttisen ja 112-kiloisen Bryantin numerolla 42 NBA-draftissa, jossa Lauri Markkanen varattiin seitsemäntenä. Utah Jazz lähetti Bryantin Los Angeles Lakersiin, josta mies siirtyi täksi kaudeksi Wizardsiin.

Markkasen puolestaan varasi Minnesota Timberwolves, mutta suomalaisen nykyinen seura on Chicago Bulls. Bryant ja Markkanen pääsevät kilvoittelemaan keskenään pian, sillä Chicago Bulls ja Washington Wizards kohtaavat toisensa vielä ennen vuodenvaihdetta.

Bulls lojuu Itäisessä konferenssissa toiseksi viimeisenä, kun taas Wizards on alemmassa keskikastissa.

Lue myös: Lauri Markkaselta kymmenen pisteen paluu NBA-peleihin – ”Olin vain iloinen päästessäni kentälle”

Kommentoi Facebookissa