Koululainen lähti ylittämään tietä linja-auton takaa – henkilöauto törmäsi väistöyrityksestä huolimatta

Linja-auton pysähtyessä vaaditaan erityistä varovaisuutta niin matkustajilta kuin muulta liikenteeltä. (Kuvituskuva Fotolia)

Koululainen oli törmäyksen johdosta kaatunut tien reunaan, ja henkilöauto oli ajautunut ojaan.

LIIKENNETURVALLISUUS Muhoksella Tyrnäväntien ja Kaartolantien risteyksessä tapahtui jalankulkijan ja henkilöauton välinen yhteentörmäys maanantaina 20.12. iltapäivällä. Poliisin tapahtumapaikalla saamien tietojen mukaan henkilöauto oli törmännyt linja-auton takaa tietä ylittäneeseen jalankulkijaan.

Koulukuljetusta hoitava linja-auto oli ollut tulossa Tyrnävän suunnasta. Linja-auton kyydistä oli jäänyt Kaartolantien risteyksen kohdalla koululaisia, joista yksi oli lähtenyt ylittämään tietä linja-auton takaa. Samaan aikaan Muhoksen suunnasta oli lähestynyt henkilöauto, jonka kuljettaja oli jarrutuksesta ja väistöyrityksestä huolimatta törmännyt linja-auton takaa tulleeseen koululaiseen.

Koululainen oli törmäyksen johdosta kaatunut tien reunaan, ja henkilöauto oli ajautunut ojaan. Jalankulkijalla ei tapahtumapaikalla todettu näkyviä vammoja, mutta hänet toimitettiin sairaalaan tarkistettavaksi. Mahdollisista vammoista ei tässä vaiheessa ole tarkempaa tietoa. Auton kuljettaja ei loukannut itseään ojaan ajon yhteydessä.

Poliisi tutkii tapahtunutta liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Lue myös: Henkilöauto suistui tieltä ja osui koiranulkoiluttajaan – koira jouduttiin lopettamaan

Kommentoi Facebookissa