Kuusikymppinen nainen on kriittisessä tilassa sairaalassa – kaksi miestä kiinni murhan yrityksestä

Poliisi otti sunnuntaina illalla Polvijärven taajamasta kiinni kaksi miestä asian selvittämiseksi.

Poliisi otti sunnuntaina illalla Polvijärven taajamasta kiinni kaksi miestä asian selvittämiseksi. (Kuva AOP)

Tämänhetkisten tietojen perusteella tekotapa on ollut erityisen raaka ja julma.

MURHAN YRITYS Poliisi sai sunnuntaina 16.8.2020 klo 17.58 ilmoituksen Polvijärvellä taajaman keskustasta yksityisasunnosta. Ilmoitustietojen mukaan asunnossa oli tapahtunut puukotus.

Tapahtumapaikalla ilmeni, että noin 60-vuotiasta naista oli lyöty useita kertoja teräaseella eri puolille kehoa. Nainen sai teossa hengenvaarallisia vammoja ja on sairaalahoidossa. Poliisin tiedon mukaan naisen tila on kriittinen.

Juttuvinkki: Naisen poikkeuksellisesta pahoinpitelystä lisätietoa – ”Puihin on kaiverrettu erilaisia merkkejä ja symboleja”

Poliisi otti sunnuntaina illalla Polvijärven taajamasta kiinni kaksi miestä asian selvittämiseksi. Toinen miehistä, noin 60-vuotias tavattiin kuljettamasta henkilöautoa. Toinen noin 50-vuotias mies otettiin kiinni tapahtumapaikan lähistöltä. Molemmat ovat tällä hetkellä pidätettynä.

Poliisi tutkii tapausta murhan yrityksenä, koska tämänhetkisten tietojen perusteella tekotapa on ollut erityisen raaka ja julma. Lisäksi autolla liikkunutta miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Tapahtumien yksityiskohtien selvittämistä jatketaan kuulustelujen ja puhutusten sekä teknisen rikospaikkatutkinnan keinoin.

Lue myös: Poliisi epäilee, että uhria seurattiin – miestä lyötiin teräaseella ja auto sytytettiin pihassa tuleen

Kommentoi Facebookissa