Mies uhkasi räjäyttää asunnon – väkivaltarikoksessa loukkaantui yksi henkilö

Paikalle saapui useita poliisipartioita sekä pelastuslaitoksen ja ensihoidon yksiköitä ja poliisi eristi kiinteistön.

Paikalle saapui useita poliisipartioita sekä pelastuslaitoksen ja ensihoidon yksiköitä ja poliisi eristi kiinteistön. (Kuva AOP)

Poliisilla on ollut yön yli kestänyt tehtävä liittyen epäiltyyn väkivaltarikokseen ja räjähteisiin.

VÄKIVALTARIKOS Poliisi on ottanut yhden miehen kiinni epäiltynä törkeästä pahoinpitelystä, virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta, räjähderikoksesta, huumausainerikoksesta ja törkeästä ampuma-aserikoksesta.

Kiinniottoa edelsi sunnuntai-iltana 24.10.2021 Juupajoella Pirkanmaalla käynnistynyt operaatio, joka jatkui yön yli.  Hätäkeskus välitti poliisille alkuillasta mahdollista väkivaltarikosta koskeneen tehtävän. Tapahtumapaikalla poliisille selvisi, että epäilty väkivaltarikos oli tapahtunut todennäköisesti yksityisasunnossa ja yksi henkilö on loukkaantunut teossa.

Poliisi pystyi yksilöimään kyseessä olevan kiinteistön, mutta asunnossa oleskelleeseen henkilöön ei saatu keskusteluyhteyttä. Paikalle saapui useita poliisipartioita sekä pelastuslaitoksen ja ensihoidon yksiköitä ja poliisi eristi kiinteistön. Eristyksen aikana mies uhkasi räjäyttää hallussaan olleet räjähdysaineet, jos poliisi ei poistu paikalta.

Poliisi sai lopulta neuvotteluyhteyden kohdehenkilöön ja hänet otettiin käskytyksen jälkeen kiinni aikaisin maanantaiaamuna. Mies ei tehnyt kiinnioton yhteydessä vastarintaa. Asunnosta on löytynyt räjähteitä, jotka ovat poliisin hallussa. Poliisi jatkaa tutkintaa tapahtumapaikalla.

Lue myös: Poliisi löysi käsistään ja jaloistaan sidotun miehen ulkovarastosta – ”Vammoja voidaan luonnehtia vakaviksi”

Kommentoi Facebookissa