Murhista ja murhayrityksistä epäilty 27-vuotias mies vangittiin – tapauksen asiakirjat on määrätty salaisiksi

Varsinais-Suomen käräjäoikeus vangitsi miehen todennäköisin syin epäiltynä kahdesta murhasta ja kolmesta murhan yrityksestä.

Varsinais-Suomen käräjäoikeus vangitsi miehen todennäköisin syin epäiltynä kahdesta murhasta ja kolmesta murhan yrityksestä. (Kuva Fotolia)

Poliisi jatkaa Turun Pernossa tapahtuneiden vakavien väkivaltarikosten tutkintaa.

MURHATUTKINTA Varsinais-Suomen käräjäoikeus on vanginnut tiistaina poliisin esityksestä 27-vuotiaan miehen todennäköisin syin epäiltynä kahdesta murhasta ja kolmesta murhan yrityksestä. Vangitsemiskäsittely pidettiin suljetuin ovin, ja tapauksen asiakirjat on määrätty salaisiksi.

Lounais-Suomen poliisi jatkaa lauantaina Turun Pernossa tapahtuneiden vakavien väkivaltarikosten selvittämistä. Aamuyöllä tapahtuneessa välikohtauksessa sai surmansa kaksi henkilöä. Lisäksi kolmas henkilö sai vakavia vammoja teräaseesta. Tapahtumapaikalta löytyi myös kaksi muuta henkilöä, joilla ei ollut ulkoisia vammoja.

Poliisi suorittaa muun muassa teknistä tutkintaa, jatkaa osallisten kuulusteluja ja toteuttaa muita tavanomaisia esitutkintatoimenpiteitä. Poliisilla on tieto tapahtumien kulusta ja taustoista sekä tekojen motiivista.

– Esitutkinnan ollessa vielä alussa poliisi ei tutkinnallisista syistä voi kuitenkaan tässä kohtaa antaa asiasta tarkempia lisätietoja. Asiasta tiedotetaan tarvittaessa myöhemmin lisää esitutkinnan edetessä, sanoo asian tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Kristiina Kontio Lounais-Suomen poliisilaitokselta.

Tämänhetkisen arvion mukaan tapauksen esitutkinta valmistuu kolmen kuukauden kuluessa. Syytteen nostamisen määräaika on 1. heinäkuuta.

Poliisi kiittää kansalaisia saamistaan vihjeistä ja tiedoista. Mahdollisia tapahtuneeseen liittyviä havaintoja tai tietoja voi yhä ilmoittaa soittamalla virka-aikaan kello 8–16 poliisin vihjenumeroon 050 326 8089 tai lähettämällä numeroon tekstiviestin, jossa on yhteydenottajan yhteystiedot.

Lue myös: Turun henkirikoksen uhrit 27-vuotias mies ja 25-vuotias nainen – kaksi muuta henkilöä piiloutui tekijältä asuntoon

Kommentoi Facebookissa