Neljä joukkuetta yhä tappioitta Veikkausliigassa

Kuopion Palloseura on jalkapallon 2019 Suomen mestari .

Kuopion Palloseura on jalkapallon 2019 Suomen mestari. (Kuva AOP)

Hallitseva mestari KuPS nousi jalkapallon Veikkausliigan kärkeen, mutta tasapeli oli joukkueelle pettymys.

JALKAPALLO Veikkausliigassa pelattiin viikonloppuna kaksi ottelua. Lauantaina Turussa FC Inter murskasi Tampereen FC Ilveksen 5-1. Sunnuntaina Kuopiossa KuPS ja Espoon FC Honka pelasivat 1-1 -tasapelin.

KuPS siirtyi kotiottelussaan johtoon 21. minuutilla, kun Ilmari Niskanen nousi kohti maalia ja sijoitti pallon taitavasti Hongan maalivahdin Markus Uusitalon taakse. KuPSin juhlat pilasi toisen jakson lisäajalla Jean Marie Dongou, jonka pusku pelasti Hongalle tasapelin.

Turussa lauantaina nähtiin erittäin epätasainen ottelu, kun Inter antoi Ilvekselle selkäsaunan. Interin Timo Furuholm maalasi kolmesti

Hallitseva mestari KuPS on kerännyt kolmesta ottelustaan seitsemän pistettä ja johtaa sarjaa pisteen erolla toisena olevaan HJK:hon. Molemmat ottelunsa suvereenisti voittanut HJK on pelannut kuitenkin yhden ottelun vähemmän.

Juttuvinkki: Sami Hyypiä – aliarvostettukin suomalaisen urheilun supertähti

Inter on sarjassa kolmantena voitettuaan kolmesta ottelustaan kaksi. Kauden avaustappionsa kokenut Ilves on Interin kanssa tasapisteissä.

KuPSin ja HJK:n lisäksi tappioitta ovat SJK ja Honka. SJK:lla on kahdesta ottelusta tilillään neljä pistettä. Honka on puolestaan pelannut tasapelin kaikissa kolmessa ottelussaan ja on siis kolmessa pisteessä.

Teksti Otto Palojärvi

Lue myös: Nyt se on varmaa – Teemu Pukin Norwich putoaa

Kommentoi Facebookissa