Nyt oli kansalaisrohkeutta kaupan asiakkailla – poliisi kiittää puukkomiehen taltuttajia

Tilanne oli käynnistynyt liikkeen kassojen läheisyydessä, missä mies oli kohottanut puukon uutta iskua varten.

Tilanne oli käynnistynyt liikkeen kassojen läheisyydessä, missä mies oli kohottanut puukon uutta iskua varten. (Kuvituskuva Fotolia)

Nuori 17-vuotias euralaismies oli yrittänyt huitoa kassatyöntekijää puukolla.

RIKOS Lounais-Suomen poliisi kiittää Euran Kauttuan Salessa perjantaina 9.2. puukkomiehen taltuttaneita asiakkaita. Tilanne oli käynnistynyt liikkeen kassojen läheisyydessä, missä 17-vuotias euralaismies oli yrittänyt huitoa lähellään olevaan kassatyöntekijää puukolla.

Mies oli kohottanut puukon uutta iskua varten. Tuolloin liikkeen asiakkaana ollut mies oli tarttunut puukkokäteen ja toinen asiakas oli mennyt apuun. Apuun mennyt mies oli saanut puukonviillon jalkaansa. Tässä vaiheessa apuun tuli liikkeen kolmas asiakas. Yhdessä he saivat erittäin aggressiivisen henkilön taltutettua.

– Nuorukainen oli erittäin aggressiivinen vielä poliisiautoon laitettaessakin. Häntä epäillään tapon yrityksestä, törkeästä pahoinpitelystä, törkeän pahoinpitelyn yrityksestä ja laittomasta uhkauksesta, kertoo tutkinnanjohtaja rikoskomisario Leo Tusa poliisin tiedotteessa.

Kaupassa riehunut nuorukainen on edelleen sairaalahoidossa. Puukotettu mies on päässyt alkuviikosta sairaalasta. Hänen jalkaansa oli tullut noin 10–15 cm pitkä viiltohaava, mikä vaati leikkaushoitoa.

Kommentoi Facebookissa