Olli Jokisen Jukurit nyt vahvassa voittoputkessa

NHL-legenda Olli Jokinen valmentaa SM-liigassa Mikkelin Jukureita.

NHL-legenda Olli Jokinen valmentaa SM-liigassa Mikkelin Jukureita. (Kuva Liiga)

Olli Jokisen valmentama Jukurit on vastannut kritisoijilleen voittoputkella. Keskiviikkona Jukurit voitti hallitsevan Suomen mestarin Lukon maalein 4-2.

JÄÄKIEKKO SM-liigassa pelattiin keskiviikkona viisi ottelua. Olli Jokisen Jukurien voittoputki sai jatkoa, kun se keskiviikkona kaatoi Rauman Lukon 4-2.

Kärpistä siirtynyt superlupaus Aatu Räty vei Jukurit kolmannen erän alussa ensi kertaa ottelussa johtoon ja lopullisen niitin iski Oliver Larsen kymmenisen minuuttia myöhemmin. Räty takoi heti uudessa seurassaan huipputehot 1+2.

Jukurit on voittanut jo neljä ottelua putkeen ja nousi kymmenennelle sijalle sarjassa. Lukko palasi yhden voiton jälkeen jälleen tappioiden tielle ja on yhdeksäntenä.

Kärkijoukkue Turun Palloseura hävisi Vaasan Sportille. Sport voitti keskiviikon ottelun 3-2.

Sport katkaisi kahden tappion putkensa ja nousi seitsemänneksi. TPS jatkaa tappiosta huolimatta sarjan kärjessä, mutta on voittanut vain kolme edellisestä viidestä ottelustaan.

Tampereen Tapparan kompastelu sai jatkoa. Keskiviikkona se voitti jumbojoukkue Ässät vain vaivoin 2-1 voittomaalikilpailussa.

Tappara katkaisi samalla kahden tappion putkensa ja jatkaa kahdeksantena sarjassa. Ässät jatkaa sarjassa viimeisenä ja on voittanut vain yhden viidestä edellisestä ottelustaan.

Jyväskylässä JYPin synkkyys sai jatkoa, kun Ilves oli parempi maalein 6-3. Ilves nousi kolmanneksi sarjassa. JYP on hävinnyt puolestaan jo kuusi ottelua putkeen ja on sijalla 13 sarjassa.

Itä-Suomen paikallinen meni KalPan nimiin, kun se kaatoi voittomaalikilpailun jälkeen SaiPan 2-1. KalPa on nyt sijalla 11. SaiPa on hävinnyt neljä ottelua putkeen ja on sijalla 12.

Teksti Ville Hirvonen

Lue myös: Kovavireinen HIFK murjoi Pelicansin – Ville Peltonen kommentoi menestyksen taustoja

Kommentoi Facebookissa