Parikymppistä miestä ammuttiin käsiaseella – Britannian kansalaista etsitään, toinen epäilty kiinni

Ampumistapauksesta on otettu kiinni yksi henkilö ja toista epäiltyä etsitään.

Ampumistapauksesta on otettu kiinni yksi henkilö ja toista epäiltyä etsitään. (Kuva Fotolia)

Vuonna 1998 syntynyttä miestä ammuttiin jonkinlaisen tappelun seurauksena käsiaseella vartaloon.

AMPUMISVÄLIKOHTAUS Sisä-Suomen poliisi on jatkanut Tampereella sunnuntaina aamuyöllä tapahtuneiden kahden henkirikoksen yrityksen tutkintaa.

Hatanpään valtatiellä lähellä Hotelli Ilveksen ajoluiskaa noin klo 04.50 paikalla oli satoja henkilöitä. Vuonna 1998 syntynyttä miestä ammuttiin jonkinlaisen tappelun seurauksena käsiaseella vartaloon ja aiheutettiin hengenvaaralliset vammat.

Teosta on otettu kiinni yksi henkilö ja toista epäiltyä etsitään. Hän on vuonna 1995 syntynyt Britannian kansalainen. Tampereella oli edellisenä iltana järjestetty kaupunkifestivaali, mutta kyseinen henkilö ei ole poliisin mukaan artisti tai julkisuuden henkilö. Asiaan liittyy pahoinpitely, ampuma-aserikos ja vaaran aiheuttaminen.

Toinen tapaus sattui Hatanpään valtatien ja Suvantokadun risteyksen tienoilla noin klo 01.20. Paikalla lyötiin vuonna 2001 syntynyttä miestä kerran teräaseella vatsaan ja aiheutettiin hengenvaaralliset vammat. Epäiltyä etsitään, hän on vuonna 1996 syntynyt pirkanmaalainen mies.

Teoilla ei ole poliisin mukaan mitään yhteyttä toisiinsa.

Lue myös: Asunnossa tapeltiin ja paikalle tullutta poliisipartiota uhattiin aseella – mies menehtyi poliisin laukauksiin

Kommentoi Facebookissa