Pohjanmaan poliisi puuttui häiritsevään ajoon – nuoriso luistatteli kapealla tiellä kahden kaistan leveydellä

Pohjanmaan poliisi on pitkin syksyä määrännyt kymmeniä kuljettajia ajokieltoon.

Pohjanmaan poliisi on pitkin syksyä määrännyt kymmeniä kuljettajia ajokieltoon. (Kuva AOP)

Poliisi valvoi liikennettä Närpiön keskustassa ja antoi kolmelle kuljettajalle ajokiellon.

LIIKENNETURVALLISUUS Pohjanmaan poliisi on pitkin syksyä puuttunut kaahailuun ja häiritsevään ajoon kuntien taajamissa. Valvonnassa on määrätty kymmeniä kuljettajia ajokieltoon.

Närpiöstä oli tullut useita vihjeitä ja valituksia sekä häiritsevästä ajosta, että kaahailusta, ja viikonloppuna tehostettu valvonta suunnattiin sinne. Liikenne oli varsinkin lauantai-iltana ja sunnuntain vastaisena yönä vilkasta ja nuorisoa oli liikkeellä runsaasti.

Valvonnassa määrättiin väliaikainen ajokielto kolmelle kuljettajalle. Yhdelle tuntuvasta ylinopeudesta ja kahdelle ylinopeudella tapahtuneesta luistattelusta, joka tapahtui liukkaalla ja kapeahkolla tiellä kahden kaistan leveydellä. Poliisi poisti rekisterikilvet kahdesta autosta, jotka todettiin liikennekelvottomiksi ja määrättiin valvontakatsastukseen.

Useita sakkoja ja liikennevirhemaksuja annettiin erilaisista ajotapavirheistä ja ajoneuvojen kuntoon liittyvistä syistä. Myös kovaääniseen musiikin soittoon puututtiin rikesakoilla. Poliisi katsoo aiheelliseksi jatkaa tehostettua valvontaa alueella.

Lue myös: Tuntematon henkilö heitteli tielle halkoja, betoninpalan ja tiiliskiviä – puunrunko tuli henkilöauton katosta läpi

Kommentoi Facebookissa