Pysäköintialueelta löytyi yöllä makaamassa kuollut parikymppinen mies – poliisi pyytää havaintoja

Tapauksen selvittämiseksi poliisi on ottanut kiinni kaksi henkilöä.

Tapauksen selvittämiseksi poliisi on ottanut kiinni kaksi henkilöä. (Kuva AOP)

Miehessä todettiin merkkejä häneen kohdistuneesta ulkoisesta väkivallasta.

HENKIRIKOS Viime yönä noin klo 02.40 hätäkeskukseen ilmoitettiin Kuopiossa osoitteessa Kulmakatu 8 parkkialueella makaavasta miehestä, jonka paikalle hälytetty ensihoidon partio totesi menehtyneeksi.

Lähemmässä tarkastelussa miehessä todettiin merkkejä häneen kohdistuneesta ulkoisesta väkivallasta ja sen vuoksi tapausta tutkitaan mahdollisena henkirikoksena. Menehtyneen miehen yllä oli löydettäessä vaaleansiniset farkut, joissa oli ruskea vyö, valkoiset Adidas-lenkkarit ja musta T-paita.

Tapauksen selvittämiseksi poliisi on ottanut kiinni kaksi henkilöä. Tapauksen esitutkinta on alkuvaiheessa, joten poliisi ei voi kertoa epäillyn rikoksen tekotavasta, osallisista tai teko-olosuhteista tämän enempää.

Poliisi pyytää mahdollisia yleisöhavaintoja menehtyneenä löytyneen noin 20-vuotiaan miehen liikkeistä tai muista asiaan liittyvistä seikoista löytöpaikan ympäristössä viime yönä klo 02.00–03.00 väliseltä ajalta. Poliisi on myös kiinnostunut ketä tai keitä miehen seurassa tai hänen lähellään on tuona aikavälillä ollut.

Kaikki tapaukseen liittyvät havainnot ja tiedot voi ilmoittaa Itä-Suomen poliisin vihjenumeroon 0295 415 232 tai sähköpostilla vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.

Lue myös: Poliisi on ollut vaitonainen henkirikoksesta – epäilty kaatoi uhrin päälle bensiiniä ja sytytti tuleen

Kommentoi Facebookissa