Rattijuoppo pakeni poliisipartiota – karkumatka päättyi liikennevalotolppaan

Kuljettaja menetti auton hallinnan ja törmäsi liikennevalotolppaan, johon matka päättyi.

Kuljettaja menetti auton hallinnan ja törmäsi liikennevalotolppaan, johon matka päättyi. (Kuvituskuva AOP)

Kuljettaja oli alkoholin ja huumausaineen vaikutuksen alainen, eikä hänellä ollut ajo-oikeutta.

LIIKENNETURVALLISUUS Poliisipartio yritti pysäyttää henkilöautoa Joensuussa, Rantakadulla myöhään tiistai-iltana. Kohteena ollut ajoneuvo ei noudattanut poliisin antamaa pysäytysmerkkiä, vaan lähti ajamaan poliisia karkuun Rantakatua keskustan suuntaan.

Rauhankadun risteyksessä pakeneva auto oli aiheuttaa yhteenajon taksin kanssa. Auto jatkoi kuitenkin matkaa, ajaen muun muassa kevyenliikenteenväylällä ja käyttäen reilua ylinopeutta. Hieman ennen Niskakadun risteystä kuljettaja menetti auton hallinnan ja törmäsi liikennevalotolppaan, johon matka päättyi.

Juttuvinkki: Aggressiivinen näpistelijä pakeni autolla pyöräteitä ja kävelykatuja – vaarallinen pakomatka aamuyöllä

Kuljettaja oli alkoholin ja huumausaineen vaikutuksen alainen, eikä hänellä ollut ajo-oikeutta. Autossa oli yksi matkustaja, jonka ensihoidon yksikkö toimitti lääkärin tarkastukseen. Poliisipartio otti kuljettajaksi osoittautuneen miehen kiinni ja toimitti hänet poliisiasemalle. Tapahtuma-aikaan jalankulkuliikennettä oli onneksi vähän, joten sivullisille ei aiheutunut henkilövahinkoja.

Poliisi tutkii tapausta törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena, törkeänä rattijuopumuksena, vammantuottamuksena, huumausaineen käyttörikoksena sekä kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta.

Lue myös: Pyöräilijä menehtyi liikenteessä – poliisi löysi paikalta paenneen autoilijan

Kommentoi Facebookissa