Rekan perävaunu kaatui henkilöauton päälle – henkilöauton kuljettaja jäi puristuksiin autonsa sisään

Rekan kuljettajaa epäillään tässä vaiheessa liikenneturvallisuuden vaarantamisesta sekä vamman tuottamuksesta. (Kuvituskuva Poliisi)

Henkilöautoa kuljettanut noin 60-vuotias mies loukkaantui ja hänet toimitettiin sairaalaan.

LIIKENNETURVALLISUUS Itä-Suomen poliisi kertoo, kuinka Kiteellä Puhoksentien ja Joensuuntien risteyksessä sattui lauantaina noin kello 16 aikaan henkilöauton ja rekan välinen liikenneonnettomuus.

Tapahtumapaikalla tehtyjen puhutusten perusteella rekka oli tullut Joensuuntietä etelän suunnasta tarkoituksenaan kääntyä oikealle Puhoksentielle kohti Kiteetä. Rekan kuljettaja ei ollut saanut yhdistelmää pysäytettyä ja oli törmännyt Puhoksentiellä Joensuuntien risteyksessä olevaan henkilöautoon.

Puoliperävaunuyhdistelmä kaatui onnettomuudessa kyljelleen ja henkilöauto jäi perävaunun alle. Henkilöauton kuljettaja jäi puristuksiin autonsa sisään. Henkilöautoa kuljettanut noin 60-vuotias mies loukkaantui onnettomuudessa ja hänet toimitettiin hoidettavaksi Joensuuhun. Hänellä ei ole tällä hetkellä hengenvaaraa. Henkilöautossa ei ollut matkustajia.

Alkoholilla ei ollut osuutta asiaan. Rekan kuljettajaa epäillään tässä vaiheessa liikenneturvallisuuden vaarantamisesta sekä vamman tuottamuksesta. Puoliperävaunuyhdistelmän nostaminen jatkui yöllä.

Lue myös: Rattijuopon auto suistui ohituksessa ojaan ja katolleen – yksi menehtyi ja kolme kuljetettiin sairaalaan

Kommentoi Facebookissa