Rintaan ammuttu mies koki ihmepelastumisen – revolverin luoti osui kännykkään

Parikymppinen mies ampui toista miestä haulikolla, ja vähän alle 30-vuotias uhri menetti henkensä. (Kuvituskuva Fotolia)

Kahden seurueen asioiden selvittely kärjistyi ampumisiin, ja käytössä oli haulikko sekä revolveri.

AMPUMISTAPAUS Revolverilla rintaan ammuttu mies koki ihmepelastumisen Valkeakoskella lokakuussa tapahtuneessa ammuskelussa. Rintaan ammuttu luoti osui taskussa olleeseen matkapuhelimeen. Se pelasti miehen hengen.

Ammuskelu tapahtui tienvarren rekkalevikkeellä Valkeakoskella viime lokakuussa. Paikalla oli kaksi seuruetta, joiden tarkoituksena oli selvitellä välejään. Henkilöiden välillä oli ollut riitaisuutta ja pahoinpitelyitä.

Asioiden selvittely kärjistyi ampumisiin, ja käytössä oli haulikko ja revolveri. Kaikkiaan jutussa on syytteessä seitsemän henkilöä, ja syytteitä tuli muun muassa taposta ja tapon yrityksistä.

Eräs vastaaja ampui toista miestä revolverilla rintaan. Luoti osui takin vasemmassa taskussa olleeseen kännykkään. Rintaan tuli vain pinnallinen haavauma, toteaa jutun syyttäjä.

Parikymppinen mies ampui toista miestä haulikolla, ja vähän alle 30-vuotias uhri menetti henkensä. Ampujalle luettiin syyte taposta. Syyttäjä vaatii ampujalle 10 vuoden vankeusrangaistusta. Revolverilla toista miestä ampuneelle vaaditaan viiden vuoden vankeusrangaistusta tapon yrityksestä. Muille vastaajille vaaditaan lyhyitä, päivissä mitattavia vankeustuomioita.

Lue myös: Poliisi selvitti varusmiehen kuolemantapausta – aseesta ei löytynyt laukausta selittävää vikaa

Kommentoi Facebookissa