Rippileirillä löytyi WC-tiloista videokamera – salakatselusta epäilty 14-vuotias poika

Asiaa on käsitelty osallisten kesken rippileirillä ja poliisi jatkaa asian selvittelyä.

Asiaa on käsitelty osallisten kesken rippileirillä ja poliisi jatkaa asian selvittelyä. (Kuva AOP)

Kamera sekä materiaali saatiin rippileirin henkilökunnan toimesta välittömästi haltuun.

SALAKATSELU Sisä-Suomen poliisilaitos on vastaanottanut ilmoituksen rippileirillä Jyväskylän seurakunnan Vesalan leirikeskuksessa 7.6.2019 tapahtuneesta salakatseluepäilystä.

Rikollisesta teosta epäillään rippileirille osallistunutta 14-vuotiasta poikaa, joka oli tämän hetkisen tiedon mukaan pilailumielessä laittanut videokuvaa kuvaavan kameran poikien huoneen WC-tiloihin. Kuvaamiselle oli altistunut kaksi rippileirillä ollutta poikaa.

Kamera ja siihen tallentunut materiaali saatiin välittömästi rippileirin henkilökunnan haltuun ja toimitetaan poliisille. Tämänhetkisen tiedon mukaan kameralle tallentunut materiaali ei ole levinnyt ulkopuolisille. Asiaa on käsitelty osallisten kesken rippileirillä ja poliisi jatkaa asian selvittelyä tulevan viikon aikana.

Tässä vaiheessa näyttää siltä, että rikolliseen tekoon epäilty on alle 15-vuotias, eikä siten ole rikosoikeudellisessa vastuussa teostaan.

Lue myös: Mies salakuvasi ammattikorkeakoulun julkisten tilojen inva-WC:n asiakkaita – kamera ja kuvattu materiaali poliisin hallussa

Kommentoi Facebookissa