SM-liigassa uusi jumbo – ”Nolla maalia tuli tehtyä, vaikea voittaa”

Mikkelin Jukurit nousi SM-liigaan kabinetin kautta 2016

Mikkelin Jukurit nousi SM-liigaan kabinetin kautta 2016. (Kuva AOP)

Kymmenen perättäistä ottelua hävinnyt Mikkelin Jukurit tipahti SM-liigan jumbosijalle.

JÄÄKIEKKO Mikkelin Jukurit on ollut suorastaan surkea jo pidemmän tovin SM-liigassa. Keskiviikkona sen tappioputki venyi jo kymmenen ottelun mittaiseksi.

TPS oli Jukureita parempi Turussa maalein 3-0. Samalla Jukurit valahti koko SM-liigan jumboksi.

Jukureiden päävalmentajalta Marko Kauppiselta kysyttiin keskiviikon lehdistötilaisuudessa summausta TPS-ottelusta, mutta Kauppinen ei ollut oikein juttutuulella.

– Nolla tehtyä maalia, vaikea voittaa, Kauppinen tyytyi tokaisemaan.

Lehdistötilaisuuden juontaja halusi kuitenkin tietää vähän enemmän, eikä tyytynyt Kauppisen koruttomaan lauseeseen.

– Maalinteko tuottaa aika tavalla vaikeuksia tällä hetkellä. Tietysti ei olla niitä hirveästi viime aikoina juhlittu ja pelaajilla on tietynlainen tuska siihen. Tänään iso osa joukkueesta oli mukana ja me tarvitaan jokaista tämän putken kääntämiseksi. Tänään pelissä oli paljon hyvää, mutta myös lapsuksia ja nolla tehtyä maalia. TPS:lle voitto ja onnittelut siitä heille, Kauppinen esitti pidemmän versionsa yhteenvedosta.

HPK:n hyvä vire sai jatkoa, kun se kaatoi Ässät jatkoajalla 4-3. HPK on ottanut nyt kaksi voittoa putkeen ja voittanut neljä edellisestä viidestä. Se on noussut jo sijalle 12 Ässien kantaan kiinni.

Tappara nousi 3-2-voittoon KooKoosta. Tappara on voittanut nyt kaksi ottelua putkeen ja on viidentenä sarjassa. KooKoo on hävinnyt kaksi ottelua putkeen ja on kahdeksantena sarjassa.

HIFK:n kuuden ottelun voittoputki katkesi keskiviikkona. Sport oli parempi 3-2-lukemin voittomaalikilpailun jälkeen.

Jyväskylässä JYP kaatoi SaiPan 4-2. JYP on voittanut viidestä edellisestään neljä, mutta on silti viimeistä edellisenä. SaiPa on hävinnyt jo kuusi ottelua putkeen ja on 13. sijalla.

Teksti Ville Hirvonen

Lue myös: Lukko johtaa sarjaa – Pekka Virran poissaolon aikana meno ollut hyytymässä

Kommentoi Facebookissa