Syyte kavalluksesta – suuren suomalaisen mediayhtiön ulkomaankirjeenvaihtajalle vaaditaan vankeutta

Kavalluksesta syytteen saanut mies on tehnyt eri medioille sisältöä muun muassa moottoriurheilusta, nykyisin hän työskentelee ulkomailla.

Kavalluksesta syytteen saanut mies on tehnyt eri medioille sisältöä muun muassa moottoriurheilusta, nykyisin hän työskentelee ulkomailla. (Kuvituskuva Fotolia)

Mies ja hänen yhtiökumppaninsa myivät leasingsopimuksella haltuunsa saamiaan elektroniikkalaitteita.

KAVALLUS Suuren suomalaisen mediayhtiön ulkomaankirjeenvaihtajalle vaaditaan ehdollista vankeusrangaistusta. Syyttäjän mukaan mies syyllistyi kavallukseen. Samasta teosta syytteen sai lisäksi miehen yhtiökumppanina ollut nainen.

Syyttäjän mukaan ulkomailla kirjeenvaihtajana työskentelevä noin 50-vuotias mies ja hänen yhtiökumppaninsa myivät leasingsopimuksella haltuunsa saamiaan elektroniikkalaitteita kolmansille tahoille. Leasingyhtiön omaisuutta myymällä kaksikko sai 11 076 euroa, ja he pitivät rahat itsellään.

Kavalluksesta syytteen saanut mies on tietyissä piireissä varsin tunnettu. Hän on tehnyt eri medioille sisältöä muun muassa moottoriurheilusta. Tätä nykyä hän työskentelee ulkomailla.

Syyttäjä vaatii miehelle ja hänen yhtiökumppanilleen ehdollista vankeusrangaistusta Pirkanmaan käräjäoikeudessa. Syytteeseen johtaneet teot ovat tapahtuneet loppupuolella vuotta 2017 ja alkuvuonna 2018.

Lue myös: Ylen johdolle maksettiin bonuksia 1,6 miljoonaa – toimitusjohtaja sai yli 40 000 euroa

Kommentoi Facebookissa