Tampereen Keskustorilla pahoinpidelty uhri on menehtynyt – tunnistatko etsityn miehen kuvista?

Pahoinpitely tapahtui Keskustorin taksitolpan ja Hämeenkadun välisellä alueella, tällä hetkellä alueella tehdään katutöitä.

Pahoinpitely tapahtui Keskustorin taksitolpan ja Hämeenkadun välisellä alueella, tällä hetkellä alueella tehdään katutöitä. (Kuva Jorge Franganillo ja Poliisi)

Tapahtumaa tutkitaan nyt pahoinpitelynä sekä törkeänä kuolemantuottamuksena.

PAHOINPITELY Tampereen Keskustorilla 6.10.18 kello kahden aikaan tapahtuneen pahoinpitelyn uhri on kuollut viime yönä sairaalassa tajuihinsa tulematta. Tapahtumaa tutkitaan nyt pahoinpitelynä sekä törkeänä kuolemantuottamuksena.

Sisä-Suomen poliisi on edistynyt tutkinnassa, mutta epäillyn henkilöllisyys ei ole vielä poliisin tiedossa. Pahoinpitely tapahtui Keskustorin taksitolpan ja Hämeenkadun välisellä alueella. Pahoinpitelyn uhrilla, noin 60-vuotiaalla kaljuhkolla miehellä, oli tapahtumahetkellä vaatetuksena tumma ulkotakki, alla puvuntakki ja punaruudullinen kauluspaita sekä tummat housut.

Tähän mennessä on kuulusteltu neljä miestä todistajina ja heidän havaintojensa perusteella poliisi on hankkinut alueella olevien valvontakameroiden nauhoituksia. Niitä on saatu kiitettävästi huolimatta siitä, että niin sanotut kaupunkikamerat ovat toistaiseksi epäkunnossa. Alueella tehdään katutöitä raitiovaunujen johdosta.

Poliisit eivät ole tunnistaneet kuvissa näkyvää miestä ja siksi poliisi pyytää yleisöltä vihjeitä.
Poliisit eivät ole tunnistaneet kuvissa näkyvää miestä ja siksi poliisi pyytää yleisöltä vihjeitä. (Kuva Poliisi)

Kuulustelujen ja kuvamateriaalin perusteella poliisi haluaa selvittää oheisissa kuvissa näkyvän miehen henkilöllisyyden ja hänen mahdollisen osuutensa tapahtumiin. Poliisit eivät ole tunnistaneet kuvissa näkyvää miestä ja siksi poliisi pyytää yleisöltä vihjeitä kuvissa näkyvän miehen henkilöllisyydestä.

Poliisi pyytää edelleen tapahtuman mahdollisia silminnäkijöitä sekä yöaikaan tapahtumapaikalle jääneitä ihmisiä, joilla voi olla tietoja tapahtuneesta, ottamaan yhteyttä Tampereen poliisiin rikoksen selvittämiseksi. Asian tutkinnanjohtaja on rikosylikomisario Jari Kinnunen.

Poliisi pyytää vihjeet ja yhteydenotot puhelimella 0295 445 317 tai sähköpostilla keskitettytutkinta.sisa-suomi@poliisi.fi.

Lue myös: Kuusikymppinen mies pahoinpideltiin teho-osastolle – uhrin jääminen henkiin on epävarmaa

Kommentoi Facebookissa