Teemu Pukki iski jälleen – Huuhkajille jo kolmas voitto Kansojen liigassa

Suomen kaikki pelit ovat päättyneet 1–0 ja Teemu Pukki on tehnyt kaikki maalit.

Suomen kaikki pelit ovat päättyneet 1–0 ja Teemu Pukki on tehnyt kaikki maalit. (Kuva AOP)

Tulikuuma Teemu Pukki on tehnyt Suomelle jokaisen ottelun voittomaalin.

JALKAPALLO Huuhkajat otti kolmannen perättäisen voittonsa Nations Leaguessa kaatamalla Viron Tallinnassa Teemu Pukin maalilla 1–0 (0–0). Maali syntyi lisäajalla runsaslukuisten A. Le Coq -areenalle saapuneiden suomalaiskannattajien riemuksi.

Huuhkajat aloitti ottelun pirteästi. Teemu Pukki ja Joona Toivio pääsivät kokeilemaan maalintekoa, mutta virolaispuolustajat pystyivät blokkaamaan laukaukset. Kun peliä oli käyty 32 minuuttia, Joona Toivio laukoi vapaapotkun tolppaan.

Suomi painosti vahvasti, mutta voittomaali tuntui jäävän kuitenkin haaveeksi. Lopussa tuttu mies nousi ratkaisijaksi. Erotuomarin antamalla lisäajalla Robin Lod pelasi Teemu Pukin vapaaksi ja Pukki sivalsi vasemmalla jalalla pallon etukulmasta sisään.

– Tietysti tilastot ovat vähän tylsää luettavaa, kun kaikki pelit ovat päättyneet 1–0 ja Pukki on tehnyt kaikki maalit, Huuhkajien päävalmentaja Markku Kanerva nauroi Yle Urheilun haastattelussa.

Suomen seuraava vastustaja on ensi viikon maanantaina Tampereella Kreikka. Maa voitti perjantaina kotonaan Unkarin 1–0 ja on kahdella voitollaan lohkossa toisena kärjessä komeilevan Suomen takana.

Lue myös: Huuhkajien tulikuuma Teemu Pukki – ”Se oli niin, että meni peliin ja tiesi tästä tulevan hyvä”

Kommentoi Facebookissa