Teemu Pukki jäi vaihteeksi maaleitta

Teemu Pukki laukoo maaleja Norwichin paidassa.

Teemu Pukki laukoo maaleja Norwichin paidassa. (Kuva AOP)

Teemu Pukki, Marcus Forss ja Joel Pohjanpalo eivät viimeisessä maaottelutaukoa edeltäneessä ottelussa päässeet maalin makuun.

JALKAPALLO Hurjassa maalivireessä Englannin kakkossarjassa ollut Teemu Pukki jäi viimeisessä maaottelutaukoa edeltävässä ottelussa maaleitta. Pukin seura Norwich City jäi kotiottelussaan Blackburnia vastaan 1-1 -tasapeliin.

Norwich siirtyi toisen puoliajan alussa Kenny McLeanin maalilla johtoon. Sam Gallagher tasoitti kuitenkin 1-1:een.

Pukki pelasi täydet minuutit. Hän jäi maaleitta ensi kertaa kolmeen otteluun. Norwichin 12 viimeisessä ottelussa Pukki on kymmenessä ottelussa onnistunut maalinteossa.

Marcus Forssin edustama Brentford jäi kotiottelussaan Nottingham Forestia vastaan 1-1 -tasapeliin. Forss aloitti penkillä ja pääsi kentälle vasta 86. minuutilla.

Norwich johtaa sarjaa kahdeksan pisteen erolla toisena olevaan Watfordiin. Brentford on sarjassa neljäntenä.

Kaksi parasta nousee suoraan Valioliigaan. Sijoille 3-6 sijoittuneet joukkueet karsivat kolmannesta nousupaikasta.

Saksan Bundesliigassa Joel Pohjanpalo oli Union Berlinin avauksessa Bundesliigassa lauantaina vierasottelussa Eintracht Frankfurtia vastaan. Frankfurt voitti maali-iloittelun lukemin 5-2.

Pohjanpalolla oli paikkoja maaliin, mutta hän ei saanut palloa tolppien väliin. 61. minuutilla Pohjanpalo otettiin vaihtoon.

Union Berlin on Bundesliigan sarjataulukossa seitsemäntenä. Neljäntenä oleva Frankfurt otti tärkeän voiton Mestareiden liigan paikan kannalta ollessaan Unionia jo yhdeksän pistettä edellä.

Bundesliiga ja Englannin kakkossarja The Championship jäävät nyt parin viikon maaottelutauolle. Pukki, Pohjanpalo ja Forss nähdään seuraavaksi tositoimissa Suomen maajoukkueessa.

Suomi aloittaa MM-karsinnat ensi keskiviikkona Helsingissä ottelulla Bosnia-Hertsegovinaa vastaan. Sen jälkeen Huuhkajat kohtaa vieraissa Ukrainan. Kolmas maaottelurupeaman peli on harjoitusottelu vieraissa Sveitsiä vastaan.

Teksti Otto Palojärvi

Lue myös: Huuhkajien Glen Kamaralla synkkä ilta – ikävä tappio ja epäiltyä rasistista kohtelua

Kommentoi Facebookissa