Teemu Pukki sivussa – surkeaa Norwichia nöyryytettiin

Teemu Pukki pelaa Norwich Cityn joukkueessa.

Teemu Pukki pelaa Norwich Cityn joukkueessa. (Kuva AOP)

Manchester United nuiji Norwichin 4-0. Teemu Pukki ei pelannut ottelussa.

JALKAPALLO Teemu Pukki seurasi lauantaina katsomosta joukkueensa kokemaa kamalaa nöyryytystä. Ökyseura Manchester United oli Old Traffordilla tyly isäntä annettuaan kunnon selkäsaunan Norwichille Valioliigassa maalein 4-0.

Tällä kaudella yhdeksän maalia Valioliigassa tehnyt Pukki oli sivussa takareisivamman takia. Hän oli ensi kertaa poissa Norwichin kokoonpanosta käynnissä olevalla Valioliigan kaudella.

Pukin palveluksia Norwich olisi totisesti tarvinnut. Joukkueen hyökkäykset olivat varsin ponnettomia, kun Pukki ei ollut kehissä.

ManU oli erittäin vahva maalin edustalla. Juan Mata toimi kapellimestarina, ja Marcus Rashford latoi palloja verkkoon varmasti. Englannin maajoukkuemies maalasi kahdesti.

Myös ManU:n muut hyökkääjät olivat pelipäällä. Anthony Martial sekä Mason Greenwood onnistuivat molemmat maalinteossa.

Pukin takareisivamma ei ilmeisesti ole vakava. Hänen odotetaan palaavan tositoimiin, kun Norwich ensi lauantaina saa vieraakseen Bournemouthin.

Norwichin tilannetta voi pitää jo aika toivottomana. Joukkue on Valioliigan jumbona seitsemän pisteen päässä putoamisviivasta. Ero pitäisi kuroa umpeen 16 pelissä.

Bournemouth-ottelu on Norwichin kannalta hyvin iso peli. Onhan Bournemouth ensimmäisenä joukkueen putoamisviivan yläpuolella, joten tappioon Norwichilla ei olisi varaa.

Teksti Otto Palojärvi

Lue myös: Palloliitto sopimukseen – historialliseen tekoon yltäneelle Huuhkajien valmentajalle jatkoa

Kommentoi Facebookissa