Tehtiinkö tässä päivän törttöilyennätys liikenteessä? – Poliisi oli poistanut naisen autosta jo rekisterikilvet

Nainen otettiin kiinni epäiltynä muun muassa törkeästä rattijuopumuksesta.

Nainen otettiin kiinni epäiltynä muun muassa törkeästä rattijuopumuksesta. (Kuva Fotolia)

Kuljettaja puhalsi poliisin alkometriin 2,04 promillen tuloksen ja kertoi polttaneensa myös kannabista.

LIIKENNE Turun pääpoliisiaseman rikostutkinnan päivittäistiedote kertoo erikoisesta tapahtumasarjasta kesäisessä rannikkokaupungissa perjantaina.

Vuonna 1970 syntynyt nainen törttöili oikein urakalla kilvettömällä autolla. Ensin hän törmäsi kaksi kertaa edellä ajaneeseen autoon. Tämän jälkeen nainen hurjasteli Vakka-Suomentiellä reilua ylinopeutta sekä ajoi suojantien ohi pysähtymättä, vaikka sille oli astumassa jalankulkijoita.

Sen jälkeen kuljettaja teki U-käännöksen ja ajoi takaisin Naantalin pikatielle, kääntyen väärältä kaistalta Köydenpunojankadulle sillä seurauksella, että vasemmalle kääntyvien kaistalla oleva henkilöauto joutui jarruttamaan törmäyksen välttämiseksi. Kuljettaja ei saanut autoa pysymään kaistallaan tämänkään jälkeen, vaan hän seilasi kahden kaistan välillä vilkkua käyttämättä.

Auto pysähtyi Pietari Valdin kadulle. Nainen oli liikkeellä omalla autollaan, josta poliisi oli aikaisemmin poistanut rekisterikilvet. Autossa oli yksi matkustaja ja pari koiraa. Kuljettaja puhalsi poliisin seulonta-alkometriin 2,04 promillen tuloksen ja kertoi myös, että oli polttanut kannabista.

Nainen otettiin kiinni epäiltynä törkeästä rattijuopumuksesta, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, huumausaineen käyttörikoksesta, ajoneuvorikkomuksesta ja ajoneuvoverorikkomuksesta.

Lue myös: Rattijuoppojen ja maistelleiden määrä vähentyi hieman – huumekuskien määrä on kasvussa

Kommentoi Facebookissa