Vene- ja perämoottorivarkaita on nyt liikkeellä – vorojen matkaan lähti myös aurinkopaneeli

Kesäinen sää on saanut sekä veneiden omistajat että venevarkaat aktiivisiksi.

Kesäinen sää on saanut sekä veneiden omistajat että venevarkaat aktiivisiksi. (Kuvituskuva Fotolia)

Poliisi tutkii useita veneisiin kohdistuneita varkauksia Kotkassa ja Haminassa.

VENEVARKAUDET Kaakkois-Suomen poliisi ilmoittaa, että Kotkassa ja Haminassa on tehty useita veneisiin kohdistuneita varkauksia 10.–15.5.18 välisenä aikana.

Neljään Sapokan venerannassa olevaan veneeseen on murtauduttu ja niistä on anastettu kaksi Yamaha 6 hv -perämoottoria sekä kaksi Yamaha 9.9 hv -perämoottoria. Sekä Yrjösenpohjan venerannassa olevasta veneestä että Ankkurikadun venerannasta on anastettu Suzuki 2 hv -perämoottorit. Hovinsaaren venerannassa olevasta veneestä on anastettu Mercury 6 hv -perämoottori.

Kurittulan venerannasta on anastettu mustaksi maalattu tasaperäinen lasikuituvene, jonka kylkeen on maalattu valkoisella maalilla Olga. Metsolan venerannassa olevan veneen kannelta on anastettu aurinkopaneeli.

Matinsaaren venerannassa olevaa venettä on yritetty ottaa käyttöön ja veneestä on anastettu noin 80 litraa polttoainetta. Lepikön venerannassa olevasta veneestä on anastettu puolestaan kaksi polttoainesäiliötä, kaksi varatankkia, pelastusliivejä ja kalastustarvikkeita. Toisesta veneestä on anastettu muovitankki, ajo- ja pelastusliivit sekä kompassi.

Rikoksia tutkitaan varkauksina. Havainnot pyydetään ilmoittamaan poliisille sähköpostilla osoitteeseen rikostorjunta.kymenlaakso@poliisi.fi tai puhelimitse numeroon 0295 414 500.

Lue myös: Maija merellä on Ville – poliisi sai uuden partioveneen 16 vuoden tauon jälkeen

Kommentoi Facebookissa