Jokereiden pisteputki poikki – ”En tiedä, oliko mentaalipuolen juttuja”

Jokerit tuulettaa maalia.

Jokerit tuulettaa maalia. (Kuva Mikko Taipale/ Jokerit)

Jokerit hävisi ponnettomalla esityksellä Spartakille maalein 1-4.

JÄÄKIEKKO Jokerit koki vuoden ensimmäisessä kotiottelussaan KHL-liigassa tappion. Moskovan Spartak otti Helsingissä voiton maalein 4-1.

Spartak siirtyi ottelussa ensimmäisen kymmenen minuutin aikana 2-0 -johtoon. Jordan Schroeder kavensi toisessa erässä 1-3:een, mutta sitä enempää maaleja Jokerit ei saanut aikaiseksi.

Jokereiden viiden ottelun mittainen pisteputki meno poikki,

– Heikko esitys kaiken kaikkiaan. Iso mysteeri miksi näin oli. Seitsemän alivoimaa ja yksi ylivoima. Ei siinä paljon lauluja lauleta, Jokereiden päävalmentaja Lauri Marjamäki summasi illan annin Jokereiden nettisivuilla.

Jokereiden kapteeni Marko Anttila oli samoilla linjoilla.

Juttuvinkki: Historian paras Leijona-joukkue ei voittanut kultaa – Ruotsi romutti unelman

– Ei saatu sellaista (suoritusta), mitä haluttiin. En tiedä, oliko mentaalipuolen juttuja vai mitä, mutta vähän oli vaisu esitys. Aivan liikaa otettiin jäähyjä, eikä oltu kurinalaisia siinä suhteessa. Siihen peli varmaan kaatui, kapteeni Anttila totesi.

Jokerit on KHL:n läntisessä konferenssissa kuudentena. Spartak on seitsemäntenä tasapisteissä Jokereiden kanssa. Jokerit on tosin pelannut viisi ottelua vähemmän.

Jokerit jatkaa pelejään sunnuntaina ja maanantaina Jekaterinburgissa. Pelejä siellä isännöivä Avtomobilist on itäisessä konferenssissa kuudentena.

Teksti Otto Palojärvi

Lue myös: Suomen jääkiekolla menee nykyään lujaa – Nuorten Leijonien mitali odotettu tulos

Kommentoi Facebookissa