Jokereiden voittoputki ohi – nousi silti kärkeen

Jokerit juhlii maalia (Kuva: Mikko Taipale / Jokerit)

Jokerit juhlii maalia. (Kuva Mikko Taipale/ Jokerit)

Tsheljabinskissa päättyi Jokereiden 11 ottelun voittoputki KHL:ssä.

JÄÄKIEKKO Jokerit ehti voittaa KHL:ssä 11 perättäistä ottelua. Voittoputki katkesi maanantaina Tsheljabinskissa, missä paikallinen Traktor päihitti Jokerit voittolaukauskisan päätteeksi lukemin 3-2.

Jokerit joutui ottelussa 0-2 -tappioasemaan. Nicklas Jensenin ja Jordan Schroederin maalit pelastivat Jokerit voittomaalikisaan saakka, mutta rankkareissa kotijoukkue oli parempi.

– Oli tiukka peli ja joskus näillä otteilla voi voittaa, tällä kertaa ei. Vastustaja ja heidän maalivahtinsa oli erinomainen. Terävyys maalipaikoissa ei ollut tänään parasta luokkaa, minkä takia jäätiin pisteeseen, Jokereiden päävalmentaja Lauri Marjamäki summasi seuransa nettisivuilla.

Huonolle joukkueelle Jokerit ei hävinnyt. Traktor on itäisessä konferenssissa toisena. Se on voittanut 14 ottelustaan 10, kun Jokereilla on 14 ottelustaan 11 voittoa.

Jokerit sai ottelusta kuitenkin yhden pisteen. Sen turvin Jokerit nousi läntisen konferenssin kärkipaikalle. Moskovan Dynamo seuraa toisena pisteen jäljessä.

Jokerit pelaa viikon vieraskiertueellaan vielä kaksi ottelua. Keskiviikkona vastassa on Jekaterinburgissa Avtomobilist ja perjantaina Ufassa Salavat Julajev.

Teksti Otto Palojärvi

Lue myös: Ei turhaa aikailua – SM-liigassa hyvin perustellut valmentajapotkut

Kommentoi Facebookissa