Jokereille tyly selkäsauna – surkean esityksen annilla ei sinänsä merkitystä

Päävalmentaja Lauri Marjamäki luotsaa KHL-seura Jokereita.

Päävalmentaja Lauri Marjamäki luotsaa KHL-seura Jokereita. (Kuva AOP)

SKA Pietari murjoi Jokerit Helsingissä 6-1. Ottelulla ei ollut runkosarjan kannalta juuri merkitystä.

JÄÄKIEKKO Jokerit hävisi KHL:n runkosarjan toiseksi viimeisessä ottelussaan Hartwall-areenalla SKA Pietarille 1-6. Jokerit ei todellakaan pelannut parhaalla tasollaan ja vastustaja taas rokotti virheistään armottomasti.

Jokereiden päävalmentaja Lauri Marjamäki myönsi, että hänen joukkueensa pystyy pelaamaan paremminkin.

– Emme olleet ihan parhaimmillamme ja olimme aika tehottomia. Paikoista ei tehty ja vastustaja taas teki kovalla prosentilla, Marjamäki sanoi Jokereiden nettisivujen mukaan.

Ottelun ilmoitettu yleisömäärä oli 10 478. Neljännessä perättäisessä kotiottelussaan Jokerit rikkoi 10 000 katsojan haamurajan.

– Harmittaa päättää runkosarja kotiyleisön edessä tuolla tavalla. Paljon oli porukkaa ja olisimme heille halunneet voiton. Tänään ei siihen pystytty, Marjamäki harmitteli.

Jokereille SKA-ottelulla ei ollut suurempaa merkitystä. Jo aiemmin oli varmistunut, ettei Jokerit voisi ohittaa SKA:ta runkosarjan sarjataulukossa ja nousta läntisessä konferenssissa toiseksi.

Varmasti Jokereissa säästeltiin energiaa jo viikon kuluttua alkaviin pudotuspeleihin. Kaikkea ei varmasti laitettu likoon loukkaantumisriskinkään takia.

Antti Niemi oli Jokereiden maalilla SKA:ta vastaan kuitenkin epävarma. Niemi pelasi aiemmin viikolla muutaman hyvän ottelun, mutta SKA-ottelussa hän ei todellakaan vakuuttanut. Kauden aikana varmemmin esiintynyttä Janis Kalninsia kaivataan pudotuspeleissä Jokereiden tolppien väliin.

Jokerit sijoittunee läntisessä konferenssissa kolmanneksi ja kohdannee pudotuspeleissä Lokomotiv Jaroslavlin. Runkosarjaurakkansa Jokerit päättää tiistaina Torpedo Nizhni Novgorodin vieraana ja sen jälkeen on useamman päivän tauko ennen Helsingissä pelattavaa pudotuspelien avausottelua.

Teksti Otto Palojärvi

Lue myös: Tapparalle kaksi tappiota kahden päivän sisään – Kärpät lähes varma ykkönen

Kommentoi Facebookissa